onsdag 19 april 2017

Bostadsrätter göteborg nyproduktion

Att köpa en nyproducerad bostad är något alldeles speciellt. Brf Tredje långgatan 32- Vindslägenheter- Slutsålt. Bostadsrätt - bostäder.


I snart hundra år har vi hjälpt våra medlemmar till det goda boendet – från markvisning och fjärilar i magen till det sköna lugnet som lägger sig när du . Förtur till nybyggda bostäder. Här vävs miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet samman till en fungerande helhet.

Moderna och ljusa ett till fyra rum och kök, med en fantastik innergård. Här hittar du nyckelfärdiga hus och bostadsrätter i Kvillebäcken, Mölndal, Sisjön och Angered. Ta chansen att förvärva ditt nya drömboende, försäljning pågår för fullt så skynda dig, det är först till kvarn som gäller!


För att ställa dig i vår kö klicka här. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. På gångavstånd från de nya bostäderna hittar man både service och butiker. Gamlestaden ligger bra till på alla tänkbara sätt. Klicka på respektive objekt för vidare information om huset och lägenheterna.


I nordöstra delen av attraktiva Askim växer Sisjödal fram - ett helt nytt bostadsområde mitt emellan Sandsjöbacka naturreservat och Sisjöns handelsområde.

På bästa och högst belägna adress i det nya området bygger vi nu SisjönsTerrasser som består av 1kvalitetslägenheter omgärdade av vacker. Nära till ba natur och kommunikationer. Västra Frölunda, Brf Sjöstjärnan. Lägenhet i Västra Frölunda, Brf Sjöstjärnan på rum och m2.


Nya lägenheter minuter från Linné. Flatås Park 1bostadsrätter 1-rum. Göteborgs centrum ligger . JM erbjuder nybyggda bostadsrätter och småhus. Vi har bostäder och lokaler runtom i Sverige från Uppsala i norr till Lund i söder.


Kvadratsmarta bostäder med gröna gårdar och hiss i alla hus. Här hittar du alla våra pågående projekt som är kommande inom nyproduktion som just nu planeras. Du kan läsa mer om alla.


GÖTEBORG Vi planerar att bygga 5nya bostäder på Pennygången. Det blir både hyresrätter och bostadsrätter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.