onsdag 26 april 2017

Bajamaja engelska

Bajamaja AB är ett företag som främst tillhandahåller flyttbara utomhustoaletter, vilka ofta används vid till exempel stora evenemang. Bajamaja har med tiden blivit en generell benämning för portabla toaletter. Böjningar: bajamaja , bajamajan, bajamajor, bajamajorna.


Engelska : portable toilet. Glosbe, online-lexikon, gratis.

Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Hoppa till: navigering, sök. Miljontals översättningar på över olika språk. Har aldrig lyckats skilja på personligt, privat och professionellt.


Så antingen jobbar jag jämt, eller aldrig. I denna video så översätter jag svenska namn som används för att kalla folk saker, såsom snåljåp, Lapplisa. Translations of bajamaja from Finnish to English and index of bajamaja in the bilingual analogic dictionary.


This is a special kind of toilet which is more environmentally friendly.

Kiss och bajs åldern, Pee and poo age, In Sweden and Swedish there is a term for when children reach the age where they use a lot of “poo” words and think such jokes are very funny. Kis och bajs humor, Pee and poo humor. Rex Petit: Livet i en bajamaja - Se 2recensioner bilder och fantastiska erbjudanden på Rex Petit på TripAdvisor. Tyvärr för att bli känd på krävs det något annat än intressant innehåll.


Ofta åberopar man någon ordbok där antalet ord i jämförelse med ett annat språk – i regel engelska men i Finland ofta också finska – skulle utgöra ”bevis” för den påstådda torftigheten. Dynamit-Erik är för tråkig och krystad. I själva verket kan man aldrig sätta.


BajaMaja tycker som följer: Liam Fint men har svårt för engelska namn på svenska killar. Vilket ju är rätt idiotiskt av mig! Axel Finast finast fina. Vi hade bestämt i förväg att om hen skulle vara bra på engelska , så skulle vi avslöja precis varför vi var så angelägna att åka till Ruse.


Men det visade sig att chauffören inte kunde engelska över huvud taget, så vi valde bort att försöka förklara vad geocaching är och nöjde oss med det internationellt mer . Vi inleder med att renovera toaletterna vid kiosken på banan. Vi kaklar om och sätter in nytt porslin och belysning. Detta beräknas vara klart den juni.


Under tiden kommer det att finnas en Bajamaja på plats vid kiosken.

Samtidigt pågår ett projekt i fastighetskommittén att ta fram ett ekonomiskt underlag för renovering av. Mobila toaletter till festival och events. Behöver du hyra in mobila toaletter till ditt event, konsert, festival eller arrangemang? Här hittar du ett flertal toalett leverantörer! På respektive profilsida finner du mer info och kontaktuppgifter till varje leverantör.


Frederic har lagt till jobb i sin profil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.