onsdag 26 april 2017

Grästrimmer batteri jula

Batteridriven trimmer som utrustats med teleskopiskt aluminiumskaft, justerbart ( och bekvämt) stödhandtag, halvautomatisk trådmatning samt 3mm klippbredd. Trimmerhuvudet kan dessutom vridas 90° åt vardera håll, detta för att göra kanttrimning så enkel som möjligt. Batteridriven grästrimmer med väl tilltagen klippbred automatisk trådmatning, tvåhandsgrepp, teleskopiskt aluminiumskaft samt vridbart trimmerhuvud. Vid trimmning runt mindre och känsligare växter används med fördel det utfällbara växtskyddet.


Den har även justerbar klippbred justerbart handtag och automatisk trådmatning. Li-Ion- batteri och 2V-laddare säljs separat.

Extremt kraftfull och sladdlös trimmer med 3mm klippbred halvautomatisk trådmatning och variabel hastighet. Kombinerad häcksax och grässax! Ska du snygga till buskar och mindre gräsmattekanter finns det få trådgårdsverktyg som är lika idealiska som den här multitrimmern.


Den är en del av Meec Tools Multi Series - en serie elverktyg och trädgårdsmaskiner som kan använda samma batteri. TVÅ TILLSATSERDenna kompakta . Sladdlös Batteridriven Grästrimmer , Teleskopfunktion V, Lithium, Gräsklippare. Liten film på när grabben och jag när vi provar nya Meek trimmern.


Tänkte att han o frugan ska kunna hjälpa till mer då Stihl trimmern är för stor o tung. Det har faktisk blivit så att det är den här jag tar fram efter klippningen så länge det inte är större trimning.

Den är så lätt o smidig och batteriet funkar för alla . Något som maskinen från Jula klarar extra bra tack vare sitt stödhjul. Alla maskiner i testet är så kallade plattformsmaskiner. Det innebär att man kan dela batteri och laddare med andra 18-voltsmaskiner av samma märke. Och ett extra batteri kan komma väl till pass då flera av batterierna tar lång tid på sig . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Rensa upp i trädgråden med en grästrimmer från K-rauta.


Hos oss hittar du effektiva grästrimmers och röjsågar från Makita, Ryobi och McCulloch. Frågan är dock hur mycket man kan klippa på ett fulladdat batteri ? Skall man istället satsa på en bensindriven som man kan få för i princip samma pengar. Ett batteri som fungerar på en grästrimmer kan också fungera på företagets andra produkter som häcksax, gräsklippare och motorsåg.


Många av grästrimmrarna är så gott som startklara i förpackningen förutom laddning av batteriet. En del utav dem behöver extra montering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.