onsdag 19 april 2017

Kratta jula

Klassisk kratta med skaft av trä, huvud av stål och st. Roligare trädgårdsarbete och en trivsammare utemiljö. Rejäl kratta med träskaft, st. Vi ger dig trivsammare timmar i trädgården.


Kratta gräsmattan med stil! Fiskars Prima är en förstklassig räfsa med bekvämt skaft av lackerat trä och räfshuvud av stål.

Liten smal räfsa för rabatter etc. Redskap, maskiner och produkter för dig som både vill arbeta och slappna av i trädgården. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdsredskap. Välkommen till PriceRunner! Längst ner i botten finns två billiga räfsor från Jula.


Räfsan är svårarbetad och skulle behöva ett längre skaft för att fungera optimalt. Aluminiumskaft till räfsa och kratta. Dessutom fungerar de utmärkt för att kratta löv på grusgångar.


Inte alls - byggvaruhusens priser varierar starkt.

Man kan tjäna mycket på att jämföra och ställa tuffa frågor till handlaren, säger Ernst Kirchsteiger från. Priserna från Tumstock och Jula kommer från en sökning på varuhusens hemsidor på internet förra veckan. En kratta är lösningen, men den ska vara lätt och praktisk att använda.


Två trädgårdsmästare har testat nio modeller. Rak plast, Jula , kr, Prisvär dålig hållbarhet, kort skaft. Stor plastsolfjäder, Rusta, kr, Effektiv, stor och klumpig, ful. På så vis blir det mindre delar som naturen lättare kan ta hand om.


Maskarna drar ner löven i jorden igen och på så vis återgår näringen till jorden. Löven och gräsklippet man låter ligga återbildar humus till jorden. Men har man mycket löv, en stor björk eller kastanj och lönn – ja, då är det bäst att kratta upp . Köpte en kratta av märket FISKARS vilket jag trodde skulle vara ett bra märke.


Men efter bara några drag så ramlade den bort från skaftet. Gjorde själv om infästningen så nu är den ok. Inte lust köra mil bara för att få den utbytt. Jula vägrar publicera min ressension för de betraktade det som en garantisak så jag skulle . Hejsan Måste köpa en kratta imorgon!


För info: Jag tänker inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.