onsdag 26 april 2017

Htc golv

HTC Superfloor är ett komplett koncept för betongpolering. Resultatet blir ett golv med helt slät yta av hög kvalitet, både funktionellt och estetiskt. Oavsett vilken typ av golv du har så har HTC lösningen.


Oavsett om du ska renovera ett gammalt golv , polera ett betonggolv eller bara hitta ett sätt att underhålla eller rengöra golvet så har HTC svaret. HTC är ett svenskt företag med huvudkontor i Söderköping i Östergötland och är världsledande på att tillverka maskiner och verktyg för att slipa olika typer av golv. I Sverige använder tusentals entreprenörer och byggföretag varje dag våra slipmaskiner för att iordningställa golv.

Nu revolutionerar HTC träslipningsmarknaden genom att introducera att helt nytt träslipningskoncept. Med HTC :s koncept får du ett lätt och fint golv utan gropar, och du kommer åt nära kanterna. Golv är en viktig del av vardagslivet, både inom industrin och i bostäder. Det räcker inte att golven ser bra ut, de måste vara funktionella också.


Med slipning kan du ta bort en gammal golvbeläggning, ytavjämna den underliggande betongen och samtidigt skapa en perfekt yta för vidare behandling av ditt golv. Denna impregnering ökar betongens täthet och hårdhet samt resistensen mot diverse vätskor och kemikalier. Betongimpregneringen är beständig och behöver inte upprepas. Om du ska renovera ett gammalt golv , polera ett betonggolv eller bara hitta ett sätt att underhålla eller rengöra .

Twister diamantrondeller är en revolutionerande metod för daglig maskinell golvstädning – helt utan kemikalier. Det är ett enkelt, kostnadseffektivt och miljövänligt koncept för professionell städning av alla typer av golvmaterial, med fantastiskt bra resultat. Läs vidare och lär dig mer om fördelarna med . I vårt koncept ingår behovsanalys och kvalitetsdokument och tillsammans med vår långa erfarenhet av fogfria golv gör att vi kan erbjuda systemlösningar med funktion och ekonomi. Detta ger en köptrygghet till våra kunder! I största möjligaste mån är det bättre att bevara golvytan istället för att slå sönder både golv och golvbeläggning.


Bolaget är ett entrepre-nörsföretag inom bland annat golvvård och betongslipning. HTC internationellt marknadsledande inom golvslipsystem baserat på diamantteknologi och . Produkt, Betongslip för golv HTC 6HDX. Moms tillkommer på alla priser. HTC-superfloor, HTC Golv , HTC Golvbehandling - Skadeteknik.


Vi är specialiserade på all typ av förädling av sten- och betonggolv, och levererar allt ifrån blanka till planslipade golv inom såväl industriella som kommersiella och privata miljöer. Htc Superfloor Golv - företag, adresser, telefonnummer. Professional Floor Systems. Vilket golv tror du är miljövänligast ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.