onsdag 19 april 2017

Röjsåg stihl fs 480

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Bra allihop, det som avgör är närhet till åf och hur de känns. Skydd-sågklinga-225-FS-36. Din sökning efter fs 4gav träffar.


Skydd sågklinga 20 FS 87– FS 560.

Passar till röjsågarna FS 31 FS 35 FS 4och FS 480. Anschlag und Schutz für Kreissägeblätter. I år firar Skogis år och är “still going strong”.


FS 4C-EM KW - Kraftfull kW röjsåg med . Konceptet är i stort sett oförändrat sedan starten, men egenskaperna, körbarheten och framkomligheten har utvecklats steg för steg under de senaste åren. Vi vågar påstå att Skogis i dag är den mest flexibla maskinen i sitt segment. Givetvis försedd med vår beprovade . Bensindriven Grästrimmer, Elstart, Handhållen, Sele.

Att montera skärverktyg, slyklinga 2mm på en röjsåg. En guide och instruktion från STIHL. Read and follow all safety precautions in. Effektivt skydd till sågklingor med en diameter på 2mm. Lea y siga todas las precauciones de seguridad dadas en el manual de instrucciones – el uso incorrecto puede causar lesiones graves o mortales.


FS 30 FS 35 FS 40 FS 45 FS 4svenska. Bäste kun tack så mycket för att du valde en kvalitetsprodukt från STIHL. Denna produkt har tillverkats med moderna tillverkningsmetoder och omfattande kvalitetssäkringsåtgärder. Vi försöker göra allt för att du ska bli nöjd med produkten och . Mycket kraftfull röjare, perfekt för riktigt tuff gräsröjning.


Topputrustad med ett högeffektivt antivibrationssystem. Manual de instrucciones. I det andra fallet så är det nog 355FX som gäller, sen är det ju en kampanj på den just nu (prova en vecka, pengarna tillbaka om du inte är nöjd).


Synd att du inte har en STIHL -åf i närheten, för FS 4är grym och otroligt pålitlig, vilket man inte kan säga om HVA 3riktigt än, men den blir bättre och bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.