måndag 24 april 2017

Stihl grästrimmer bensin

Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdsmaskiner. Välkommen till PriceRunner! En stark, mångsidig grästrimmer , bensin , för de riktigt tuffa uppgifterna. Klarar både hög, låg och kraftig växtlighet och kan utrustas med de flesta skärverktygen. Lätt grästrimmer , bensin , för snygga kanter.


Perfekt där gräsklipparen inte kommer åt.

Bensindriven trimmer från STIHL blir ett krafttag i din trädgård. För att din bensindrivna trimmer ska fungera felfritt och hålla så länge som möjligt är det viktigt att du blandar din bensin rätt. En kraftfull grästrimmer , bensin , för snygga kanter och svårare ytor.


Fixa snyggt på tomten, eller grönområdet med behändig grästrimmer. Snygga till gräsmattans kanter med trimmer och använd röjsåg från STIHL för tät och tuff vegetation. Direkt produktval: Grästrimmer för finputsning och trimning . Använd grästrimmer till att klippa i trädgården.


Välj från varumärken som Jonsere Ryobi, Stiga och Gardena.

Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda Stihls produkter i våra butiker. Med dess innovativa lösningar och höga kvalitet är vi säkra på att oavsett om du är hobby- eller . Du behöver inte längre rycka i startsnöret för att få fram bensin till förgasaren. Det är ingen risk för överfyllnad då all överflödig bensin rinner tillbaka ner i tanken. Skyddsglasögon För din säkerhet levererar vill alltid med ett par skyddsglasögon.


Glasögonen har en bra passform och breda sidoskydd. STIHL är ett av världens mest populära varumärken inom motorsåg. Stihls tvåtaktsmotor med 2-MIX teknik ger hög effekt, bra segdragningsförmåga och sparar upp till bränsle jämfört med likvärdiga STIHL.


Köp STIHL hos Granngården. Carlsönerna erbjuder ett stort sortiment av röjsåg och trimmer från bland annat Stihl , Husqvarna och Stiga. Trimmer och röjsågar ifrån Husqvarna, Jonsere McCulloch och Stihl.


Röjsågar och trimmers som drivs på bensin används lämpligen med Alkylatbensin för säker drift och minskad servicekostnad. Köpa Grästrimmer och röjsåg hos Svetsprodukter i Piteå. Upptäck STIHL och VIKINGs produkter för skog och trädgård redan idag!


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Lätt, enkel och ren trimmer. Lätt och kompakt trimmer med en otroligt enkel start - i tre snabba steg.

Utrustad med STIHL 2-MIX motor som klarar världens. Med den manuella bränslepumpen pumpas bensin in i förgasaren med några enkla tumtryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.