torsdag 20 april 2017

Olycka e18 kristinehamn

Tre bilar har varit inblandade i en kraftig kollision på Eutanför Kristinehamn. Räddningsledare: Peter Berggren. Styrkan åker på trafikolycka. Kollision mellan två bilar.


Olyckan inträffade utanför Kristinehamn i Värmland.

En omkörning som gick fel orsakade ytterligare en olycka. Ingen person ska ha skadats allvarligt. En trafikolycka inträffade på förmiddagen på Estrax väster om Kristinehamn , riktning österut. Det var två lastbilar som kolliderade.


Polisen varnar för vägpirater. Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. KARLSTAD En större olycka inträffade på Evid 14.

KRISTINEHAMN En medelålders man befaras vara innebränd efter en villabrand vid Norra Anneberg norr om Kristinehamn tidigt på söndagsmorgonen. Sveriges Radios Trafikredaktion i PVärmland. Här finns trafikhändelser i ett automatiskt flöde ( RSS).


Singelolyckan har enligt uppgift inträffat i höjd med Ölmestolpen i riktning mot Kristinehamn. Den person som färdats i bilen har förts i ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad med okända skador. Bilen ska fortfarande ligga kvar i diket, men vägen ska återigen vara öppen för trafik vid 11.


Förare misstänks för brott efter olycka. Kristinehamn En personbil körde på en annan bil i hög hastighet på E, i höjd med Östervik i Kristinehamns kommun. Publicerad i går 23:45Uppdaterad i går :48. Två bilar i krock på E18. Artikeln fortsätter efter annonsen.


En bilist körde in i mitträcket, men det är oklart om de inblandade skadades. Larmet inkom klockan 09:49. Avstängningen beror på att. Emellan Karlstad och Kristinehamn i höjd med Ölme.


En person har avlidit efter en trafikolycka på Eöster om Kristinehamn i Värmland.

Det rör sig om en kollision mellan två lastbilar där det ena fordonet ska ha kört in i det andra bakifrån på en enkelfilig väg, säger Henrik Winkler, räddningschef i beredskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.