fredag 28 april 2017

Liten värmekamera

Det låga priset på Kger fler brandmän tillgång till kraftfulla värmebilder. Kgenererar värmebilder i upplösningen 1x 1pixlar, som visas på en ljusstark 3”-skärm. Klicka på foldern här intill för att läsa . En värmekamera upptäcker elfel i motorer, maskiner och byggnader. Ett slags universalverktyg som med infraröd teknik levererar en värmebild av det som fotograferas.


Det rimliga priset på Kger fler brandmän tillgång till kraftfulla värmebilder – en liten investering som kan löna sig i stor skala när det handlar om säkerhet, att rädda liv och skydda egendom.

Kompakt och lätt att använda. Värmestrålning är bara en liten del av det elektromagnetiska strålningsområdet som täcker allting från gammastrålning, röntgenstrålning, ultraviolett strålning, synligt ljus, infraröd strålning hela vägen till mikrovågor och radiovågor. Det som skiljer dem åt är våglängden. Alla föremål utstrålar en viss del energi beroende på . Termografi är den teknik som med hjälp av en värmekamera mäter infraröd strålning. Värmestrålning eller infraröd strålning är ljus av en våglängd som inte kan uppfattas av det mänskliga ögat.


Det är en del av det elektromagnetiska spektrat som vi uppfattar som värme. Superkompakt värmekamera i fickformat. Sensor med fullt radiometriska bilder.

Sparade bilder behåller temperaturdata för analys och rapportering. Han ville leta värmeläckor i sitt hundra år gamla hus och insåg att en värmekamera var aningen för dyrt. Idén med Seek Compact från Seek Thermal är lysande, du pluggar in en liten kameraenhet med ir-sensor i mobilen och får på så sätt en billig ir-kamera med ganska stor skärm. Ir-kameror är dels helt enkelt kul att leka me men också genuint användbara.


Du kan till exempel se var det läcker värme runt . Skyhöga energipriser, ohälsosamma miljöer och stigande belastning i industrier har skapat ett . En ny instegsmodell i Raymarine och FLIR:s Ocean Scout serie erbjuder en handhållen värmekamera för båtfolk till ett mycket attraktivt pris. Trots bristerna är Flir One for IOS en riktigt bra liten värmekamera , och en värdig uppgradering av den första generationens mobilskal. FLIR i- Liten och smidig! Det skadar inte heller att den är billigare än . Nu blir det möjligt för alla att upptäcka bristfällig isolering, otäta fönster, brott i golvvärmeslingor eller överhettade kontakter och mycket annat.


Cär en liten och lättanvänd värmekamera som används för att upptäcka dolda problem i byggnader, installationer och en rad andra användningsområden. NECs nya värmekamera Fär så liten att den får plats i bröstfickan. Fakta: Liten värmekamera , DSP, 0. Optris tillverkar en mycket liten och kompakt värmekamera som det är lätt att bygga in i maskiner etc. Den har upp till 1Hz .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.