onsdag 26 april 2017

Skivvagn

Vagn och Bord för både transport och materialanpassning. Du kan dessutom nyttja skivvagnens yta för att skära till ditt gips direkt på plats, innan det ska vidare till skivhissen . Nu kan ni istället på ett ergonomiskt sätt flytta upp till st skivor på upp till mm, på en och samma gång. Trånga passager är inte längre något hinder.


Våra skivvagnar är framtagna för att underlätta hanteringen av otympliga skivor.

Oavsett det gäller glasskivor, gipsskivor, plåtskivor eller spånskivor så har vi en skivvagn som passar dig. Välj med eller utan länkhjul för enkel transport. Behöver du hjälp att välja rätt skivvagn ? Kontakta oss på telefon så hjälper vi dig gärna. Robust skivvagn med kraftiga hjul som underlättar hantering av skivmaterial. Med ett enkelt handgrepp vinklar man upp bordet i en ergonomisk arbetshöjd.


Vi säljer lättbyggda och säkra ställningar till oslagbara priser! Välj mellan mängder av byggställningar, rullställningar och aluminiumställningar.

Ett enkelt verktyg för transport av mindre mängder gips eller annat skivmaterial som vanligtvis bärs för hand inne på bygget. Med den här vagnen kan du på ett ergonomiskt sätt flytta upp till tolv stycken mm-skivor på en gång genom trånga passager. Klarar våtrumsgips, mineritskivor, lägenhetsdörrar m. Köp online eller ring oss för personlig service!


Genom en fällningsfunktion kan man transportera skivor även på smala utrymmen. Vid montagearbetsplatsen fälls skivorna upp och kan användas som t. Hjulkonstruktionen tillsammans med punkteringsfria däck . Hot Solutions AB erbjuder snabba leveranser till otroliga priser. Stilo Industrier AB - Vi tillverkar ergonomiska arbetshjälpmedel inom bygg och industri.


Liten skivvagn med praktiskt bärhandtag och räfflad gummimatta som säkrar lasten. Skivvagn - Professionella vagnar av högsta kvalitet. Vagnen väger kg och klarar 2kg. Alltid fri frakt och års garanti! Ett arbetsbord du kan ta med dig nästan överallt.


Ibland är det svårt att frakta otympligt skivmaterial dit man vill, inte minst vid jobb i befintliga lokaler. Fällbart arbetsbord för gips mm.

Kraftig vagn i elförzinkad plåt med plats för byglar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.