måndag 24 april 2017

Pris balansering däck vianor

Vi håller din bil rullande. Våra erfarna servicemontörer garanterar dig snabb och säker service. Vi har moderna maskiner som klarar alla typer av däck utan att skada dina fälgar.


Vi byter alltid gummiventil vid däckbyte och balanserar med miljövänliga vikter. Vi tar också ansvar för dina gamla däck , fälgar och . Stort utbud av däck och tjänster så som däckbyte.

Handla online i vår nätbutik! På Däckia vill vi att du ska känna dig trygg när du köper däck. Priserna presenteras här nedan och beror på vilken storlek du har på dina däck. Det tillkommer inga extra avgifter för lättmetallfälgar och vikter! Däcken monterade på dina fälgar.


Däcksservice: Till oss kan Ni lämna era däck och fälgar för montering, balansering och punkteringsreparation. Hos Däckteams verkstäder kan du balansera däcken på ditt fordon. Det kan löna sig att investera i balansering av däcken om man känner av vibrationer i bilen när man kör.


Alla hjul till personbilar balanseras idag.

Däckteam är Sveriges största kedja när det kommer till däck och fälgar. Vi har 1verkstäder anslutna till oss över hela Sverige. Däckbyte på bil i vinterlandskap.


Vid däckbyte inkluderas montering och balansering. Jag förstår inte varför man inte försöker förhandla sig fram till ett komplett pris direkt av en däckfirma istället för att köpa däck på nätet och sedan. På nätet verkar ju däcken så mycket billigare, men räknar man ihop det med balansering och montering också så blir det ju inte alls den stora skillnaden längre. Verkstäder i Falun, låga priser.


Vi har ett av Nordens största verkstadsnät med över 9verkstäder, de är alltid redo att hjälpa dig med montering, balansering och byte av däck och fälgar. Vi kan skicka dina produkter till en verkstad och du behöver bara åka med din bil dit, så ordnar vår verkstadspartner resten. Jag betalade 800:- för dom att byta gummi på min bil.


Då satt de gamla på bilen och jag kom med nya. Av någon anledning, som jag inte känner till, så kostade det mer eftersom däcken var över 17. Då ingick även balansering vid monteringen. Betalade 980:- förra året för att dom skulle plocka av fälgarna ifrån bilen, plocka bort däcken , montera nya däck (hade med mig egna), balansera (ena däcket krävde 260gram!!) och sedan monterade däcken igen. Så snart är det hög tid att byta till vinterdäck.


NA har ringt runt och kollat vad de olika firmorna tar för priser. Däck , 2kr (4kr inkl. balansering ) Ozongatan 1. Tysslinge Däck , Däckonomen, 3kr (4kr inkl. balansering ) Myrmalmsgatan 12.

Speedy Autoservice, Radiatorvägen 3kronor (5kronor inklusive balansering ). Tysslinge däck , Myrmalmsgatan 1 3kronor (4kronor inklusive balansering ). Om du beställer däck från hojdäck. Annars är som sagt omläggning av slanglösa däck inte så svårt . Försäljning av däck och fälgar, däckhotell samt verkstad med specialistkunskaper inom premium- och supersportbilar. Hojdäck erbjuder dig som kund ett nätverk av verkstäder där du kan få däck monterat till fast pris om du har lös fälg med dig.


Du kan även få däcken skickade direkt till merparten av våra verkstäder eller monteringspartners. Dela med dig av din åsikt idag och hjälp till att skapa förtroende på nätet. Ingen balansering behövs, fånigt att försöka. Vianor -verkstad och få däcken omlagda. Innan jag lämnade in däcket kontrollerade jag pris på ett nytt däck på vianor.


Jag undrar om ngn vet hur mkt det ungefär kostar att laga en punktering på ett dubbdäck i sthlm? Tillsammans med ett flertal andra Däckpartnerverkstäder i Stockholmstrakten har vi en jourverksamhet som är tillgänglig dygnet runt, året runt! Med hjälp av vår utryckningsbil tar vi oss till platsen där du blivit stående och hjälper dig. Kontakta din Däckpartnerverkstad om du vill veta mer om specifika jourtjänster samt priser.


Vi är här för att göra allt som har med däck och fälgar så enkelt som möjligt för dig. Hos oss får du hjälp med allt från att hitta det optimala däcket för din bil, till hjulskiftning, balansering , däckförvaring och hjulinställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.