måndag 24 april 2017

Torrsugning göteborg

Torrsugning - vvs, värmepumpar, rörmokare, rörinstallationer, rörarbeten, värmepumpsinstallation, badrum, golvvärme, vvs-service - företag, adresser, telefonnummer. Dessutom har vi Jour dygnet runt - året om! Deletes moderna maskinflotta av sugbilar för vakuumsugning ( både våt- och torrsugning ) och materialblåsning har en enorm kraft och kapacitet.


Använd våran jättedammsugare och spara tid och rygg. Vanliga uppdrag är sugning av trossbottnar, vindsvåningar från exempelvis isolering, kutterspån, sand och betong.

För torra material har vi sugbilar som med hjälp av vakuum effektivt tömmer alla slags utrymmen och alla slags material – san betong, sågspån, lösull och taksingel med gränslösa möjligheter. Torrsugning är också ett effektivt sätt att tömma krypgrunder, vindar och andra utrymmen som är svåra att komma . Med ett stort kunnande och modern teknik hjälper vi våra kunder alla typer av förebyggande och akuta åtgärder inom vatten och avlopp. Vi erbjuder kompletta VA-lösningar och utför inspektioner, högtrycksspolningar, slamsugning och tömningar. Under åren har vi hjälpt 10 . Cija Tank är ett fullserviceföretag inom AVA- avlopp, vatten och avfall.


Torrsugen är ett fordon som är gjort för att suga såväl torra som våta material, till exempel grus och sten.

Vi hjälper er med allt från slamsugning. Vi kan även blåsa material så som singel och LECA-kulor. Typiska jobb för en torrsug är att suga ur organiska material ur krypgrunder, sugning kutterspån och isolering från bjälklag och vindar.


Vill du ha hjälp med slamsugning av farligt avfall, rengöring och besiktning av tankar eller . Uppsala, Västerås och hela Mälardalen. Vi utför sanering på bl. Erfarenhet av mark o VA arbeten är meriterande.


Slamsugning, högtryckspolning, schaktarbeten, torrsugning , TV inspektion mm. Visa alla Hällesåker Slamsugning AB jobb - Jobb i Mölndal . Javascript är inte aktiverat i din webbläsare. Göteborg för en tillsvidare anställning. För att webbplatsen ska fungera fullt ut bör du aktivera javascript i din webbläsares inställningar.


Välj postnummer för att handla. Industriservice, skadeservice, fastighetsservice, rivning, sanering, industrirengöring, transporter av avfall och jour. DK har idag ca medarbetare och sugbilar i Stockholm. Vi stärker vår position avsevärt mot .

Vi har över års erfarenhet av slamsugning, högtrycksspolning m. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster. Kan rekommenderas till så väl torrsugning av spån, damm och då utrustad med påse och torrfilter. Sugarna är tillverkade av ledande tillverkare i Europa med lång erfarenhet. De har en robust konstruktion med en hög driftsäkerhet och en lång livslängd. VAKUUMSUGNING Plocka bort massor snabbt och effektivt utan risk för att skada viktiga komponenter!


Sanero hjälper dig att hantera stora volymer i små trånga. Vakuumsugning - Corvara. Sugkapaciteten är kubikmeter luft per sekun vilket visar på hög kapacitet att förflytta material av olika slag. Detta ger er som kund en effektiv och prisvärdig tjänst.


Vi tar hand om såväl dom stora som små uppdragen. TranslateShow original text. Om vår kundFör kunds räkning söker vi efter en Chaufför med C-behörighet för uthyrning via Effektiv med start omgående.


Vår kund är ett fullserviceföretag inom AVA- avlopp, vatten och avfall. De hjälper kunder med allt från slamsugning och högtryckspolning till torrsugning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.