onsdag 19 april 2017

Gratis appar iphone

På denna sida tipsar vi om gratis appar för barn. Tipsen uppdateras dagligen och de senaste bästa tipsen ligger alltid först i respektive lista. Vi rekommenderar endast appar som vi testat och gillar.


Observera att tips om billiga iPad - appar ligger på separat sida. Ingen av favoriterna i vår topplista kostar pengar,. Oavsett om du bara vill fixa ett stavfel i en presentation du gjorde hemma på Macen precis innan mötet eller experimenterar med nya .

Vi har gjort om vår hemsida! S så någon som vet hur jag gör? Men nu har det ändrats på. Pris 7:- Finns också i en gratis -version ( lite) med färre djur.


Barnets bildbok - en app för att lära sig vad saker heter. Det roliga är att man kan själv lägga till nya bilder via telefonens kamera, ditt bildbibliotek . Här skriver vi om nyheter, tester, guider och blandar det med egna erfarenheter. Varför inte bara jailbreaka din jävla svensson och få alla apps gratis dööööööö. Jumping into the exciting world of .

Ha tillgång till uppgifter var som helst. Shopping som passar dig. Nu har äntligen en efterlängtad app släppts för alla er med Androidtelefoner och Androidplattor (kräver Android eller senare). App Store-förhandsvisning. Detta utan att gå omvägar via olika andra ocr- appar mm.


Utlandssamtal kan bli extremt dyra, och det är ofta bättre att använda appar som Skype och Viber. Här ringer du gratis till andra användare via internet. Det går också att ringa till vanliga telefoner för en billig peng.


Appar för lärande - recenserade av lärare. Alltid kopplat till läroplanen. Ett av de bästa ritprogrammen i gratiskategorin.


Rita, färglägg och stämpla, ensam eller tillsammans genom att bluetooth-koppla flera telefoner. Vi recenserar nya appar (utan köp inuti) i varje nummer av Vi Föräldrar. Virtual Reality is the next big thing, with a number of VR headsets on the market and more due out this year. But what about those of us without high-end VR headsets? Now you need cool things to do with it.


Med appen Skånetrafiken reser du i vårt nya biljettsystem och kan ha månadskortet i mobilen. Du reser i personliga zoner, kan spara favoriter och söka din resa via kartan. Appen stödjer inte användning på läsplattor även .

Dessa appar täcker redan mycket av det som en individ .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.