onsdag 19 april 2017

Konevuokraamo oulu

Renta Oulu on sanansa mittainen konevuokraamo , josta uusin ja paras vuokrakalusto on aina saatavilla. Meiltä saat aina joustavaa paikallista palvelua – Tervetuloa! Avoinna Maanantai - Perjantai klo 7:- 16:30. Suomalainen konevuokraamo.


Olemme valtakunnallinen toimija ja paikallisten toimipisteiden ansiosta aina lähellä ja helposti tavoitettavissa.

RAKENNUSKONEVUOKRAUS Oulun toimipisteessä sijaitsevan rakennuskonevuokraamomme valikoimiin kuuluvat lähes kaikki rakentamisessa tarvittavat koneet ja laitteet. Oma koulutettu henkilökuntamme huoltaa ja korjaa kalustomme toimipisteessämme. Vuokraamo on avoinna ma-pe klo 7. Yritys myös huoltaa, korjaa, vuokraa ja myy maanrakennuskoneita.


Talvella lumen aurausta ja hiekotusta. Myös yksityisille auraukset ja lumen kantamiset. Tarkan luettelon vuokrattavista ja myytävistä . Konevuokraus Rusko Oulu.

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, josta saat myös siirtokelpoisia tiloja. Kaluston selaaminen ja tilaaminen käy helposti Cramon uudessa eCRent-verkkovuokraamossa milloin ja mistä vain. Laadukkaat rakennuskoneet vuokralle.


Kun tarve on hetkellinen tai muuten vähäinen, ei ainoa vaihtoehto ole ostaa jokaista työvaihetta varten uutta, kallista konetta. Me haluamme palvella asiakkaitamme aidosti ja tarjoammekin laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia rakennuskoneita vuokralle sekä lyhytaikaiseen. Lainalift Oy on oululainen konevuokraamo , joka on erikoistunut henkilönostimien vuokraukseen.


Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Yrityksen toimipiste sijaitsee Oulun Alppilassa, mutta toiminta- alueena on koko Oulun - ja Lapinläänin alueen työkohteet. Meille on yhtä tärkeitä kaikki asiakkaat, niin suuri kansainvälinen rakennuskonserni, kuin yksityinen . Ammattitaitoiset konevuokrauspalvelut meiltä!


Niin lyhyt- kuin pitkäaikaisvuokrat tuoreella kalustolla huoletta. Tela-alustaiset Kaivukoneet 5-35t. Juha Lesonen käytti vuokranosturia kaksikerroksisen rivitalon maalaustöissä Oulun Puolivälinkankaalla.


Meiltä Cramolla voit vuokrata koneita ja laitteita, nosto-, siirto- ja telinekalustoa, maanrakennuskoneita sekä työmaatiloja. Avoimet konevuokraamo oulu työpaikat. Hakukoneella löydät kaikki avoimet työpaikat helppokäyttöisen ja selkeän käyttöliittymän avulla.


Tutustu vuokrahinnastoomme!

Avoin työpaikka: Asiakkuuspäällikkö - Ramirent Finland Oy, Oulu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.