torsdag 20 april 2017

Valborg karlstad

Det tänds majbrasor och bjuds på körsång och vårtal på flera platser i Karlstad på valborgsmässoafton. Hosted by Leo Engqvist and Emil Blomstedt. Men i Karlstad känns det som att det saknas en plats lik Uppsala där alla ses och frodas i varandras sällskap.


Så planen vi har tänkt är. Helt enkelt är ni några sköna lirare som tänkte hmm vad ska jag göra på Valborg ?

Den som ändå trotsar kylan kan hälsa våren välkommen på på flera ställen i Karlstad. Deje är rätta platsen för valborgsfirande och lockar dessutom med ett kanonfint fyrverkeri, hälsar en nätläsare. Persberg vid sjön Yngen har det särklass finaste och största fyrverkeriet hälsar en annan nätläsare.


Studenternas största högtid Valborg närmar sig! Den april kan du lyssna på körsång med Söt Likör och CMB på Stora Torget. Möt våren med Söt Likör och Sällskapet CMB!


Nu när vintern har rasat ut bland våra fjällar är det dags att fira in våren ordentligt.

På Valborgsmässoafton april bjuder . Karlstad : Stora Torget: Studentkörerna CMB och Söt Likör sjunger in våren kl 15. Mera sång av CMB tillsammans med Manhem på Museitrappan kl 18. Sällskapet CMB och Sångföreningen Manhem sjunger in våren under ledning av Erik Rynefors och Ingela Johansson. Mariebergsskogen AB utvecklar, driver och ansvarar för verksamheten i Mariebergsskogen.


Isac Lundmark, år, studerar information och pr, Karlstad Det tror jag verkligen. Andra högtider handlar om familjen, men på valborg umgås man med vänner. Petter Wikström, år, studerar till lärare, Karlstad Ja, det är en trevlig dag. Man samlas och umgås med olika studiegrupper. Valdistriktet röstar vänster.


Kontaktuppgifter till Valborg Karlstad , telefonnummer, address och kontaktuppgifter. Ja då var vi framme vid Valborgsmässoafton. Tiden bara springer iväg. Många är det som skall besöka en brasa i kväll och ev få höra nån kör sjunga in ”sköna maj”.


Men det får bli varmare först innan det blir ”sköna maj” på riktigt.

Senaste tiden har varit isande kall och inte inbjudit till nån picnic i det . Avvikelser kan förekomma, vänligen se öppettider för respektive butik, café, restaurang eller företag. Handelskvarteret valvet. Fragbite är sveriges största sida om esport. Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dotaoch Overwatch.


Löne- och inkomstuppgifter. Då har vi lokalen för er. Mitt i centrala Karlstad , ovanför Harrys så skräddarsyr vi alla era event för att passa just er så bra som möjligt. Syfte är att minska alkoholkonsumtionen och langningen i offentliga miljöer.


Samarbetet mellan polisen och de tre kommunerna Karlstad , Hammarö och Kil syftrar till att få bort alkoholen under valborg. Min uppmaning till tonårsföräldrar är att säga nej till alkohol tills åldern är inne. Studier visar att de som blir bjudna på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.