fredag 28 april 2017

Beck stänkaren 2017

Det som dock är spikat är filmernas titlar. I samband med att Martins . I den senaste säsongen. Beck ” fortsätter – nu bekräftar Tomas Michaelsson på produktionsbolaget Filmlance för mig att fyra nya filmer ska spelas in. Totalt har det producerats olika Beckfilmer.


Inte ens James Bond kommer upp i den imponerande siffran.

Beck är ett svenskt kriminaldrama om polisen Beck och hans kollegor. Streama alla Beckfilmer på C More! Det blir inga fler, säger han.


De åtta nya filmerna får exklusiv premiär hos C More eftersom tittarna förväntar sig det av oss, säger C Mores vd Manfred Aronsson i ett . Den första på nyårsdagen. Med C Mores originalserie Farang fortsätter C Mores svenska innehåll sitt segertåg. Peter Haber, 5 har levt med . Dramathrillerhistorien med Ola Rapace i huvudrollen är den serie som streamats av flest användare under sin premiärmånad på C More, . When the car finally pulls over, the driver gets out and shoots at them, killing one of the officers in cold.

Filmerna hittar du naturligtvis på CDON. Miljontals tv tittare bänkar sig i soffan när Beck , Gunvald Larsson med sina drastiska repliker och grannen med stödkragen och stänkaren , visar sig i rutan. Kvinnan bakom alla mord och annat elände heter Cilla Börjlind och är manusförfattare. Tillsammans med maken Rolf Börjlind utgör hon svensk . Beck -filmer på både DVD och Blu-Ray.


Här har vi samlat det bästa av honom från filmerna! Mårtensson, som i två decennier underhållit Sverige. Ihop med Swedbank anordnades en upplevelsekväll med show, italiensk mat från Mattias Golfrestaurang och bilar.


En fantastisk julavslutning med ett julbord som levde upp till det vi i Skåne uttrycker. Go mad å möed mad å mad i rättan ti. Efter julbordet stundande underhållning med sketcher, musik och sång. Därpå inmundigades julegröten och såsmåningom bjöds det upp till dans på olika vis! Se marknadens bästa sidor nu!


Lägenheten med Sveriges mest kända balkong är till salu. Frågan är om det är balkongerna eller ” stänkaren ” som drar. En stadig stänkare, slår aldrig fel!


En stänkare, en vodka och en julsnaps. Stänkaren tänkte jag lagra några år innan provsmakning. Vi får väl se hur det går med det.

Först en mycket obehaglig inledning hemma. Ebba Andersson, 1 i seniorlandslaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.