fredag 28 april 2017

Fräcka fredag filmer

Magasin om kärlek och lust. Programledare: Malena Ivarsson. Kvällens tema: Film och erotik. Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play - fri television på nätet. Totalt gjordes sex program.


I programmen visades varje gång en erotisk kortfilm (minuter) ur den franska serien Série rose.

I första programmet visades filmen La Serre. Citat: Ursprungligen postat av soulreaper. Tackar men det står inget namn på filmerna dom visade. Fräcka Fredag med Malena Ivarsson? De visade korta erotiska filmer i det programmet ( ganska oskylldiga, inte som riktiga porrfilmer) Jag skulle gärna vilja se de där filmerna igen, men de finns inte med på svtplay.


Låter ju ganska intressant! Om den inte är bra, vilken film föredrar. Jag och min man har sett de danska tecken- filmerna.

Nu undrar jag om någon vet fler filmer i samma anda. Currently posts in Kategori: aftonbladet nyheter inrikes. Misstänker att det är detta du söker hryvidea.


Inte bara för att de hade ett mycket vackert foto utan för de många gånger överraskande vändningarna i de korta berättelserna. Vanlig porrfilm har jag aldrig gillat ens som ung. Kan en fräck film locka unga till lantbruk? LRF har som en del i sin satsning Jobba Grönt lanserat ett par filmer. Här kommer en fräck från en spannmålsgår kan den öka intresset mån tro - avgör själv.


Skägget rök redan förra fredagen och nu har det blivit dags för sång. Det var bara jättelånga scener med levande ljus, hissmusik, blommor, vitt vin och killar i tweedkostym. Mia gillar inte mesiga saker.


Hennes dokumentärer är nästan jobbigt realistiska: Manhood om lesbianer i San . Nu har det varit ett par inlägg som varit lite jobbiga och ledsamma men idag är det Fredag och då är det dags för lite roligt som fräcka Fredag -den nakna. Jag gillade ändå sorgliga böcker och filmer ,på biblioteket här visste bibliotekarien exakt vad jag ville ha och ibland kom hon med en nyinkommen . Många ynglingar hade det riktigt roligt under longeringen av 3-årshingstarna, trav och galopp med inspänningstyglar. Men momentet är mycket avslöjande för hingstarnas rörelsemekanik och gångarternas bärighet på böjt spår i form.


Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.