torsdag 20 april 2017

Bosch slagborrmaskin batteri

Tänk på att välja rätt maskin. Skruvdragare, Borrskruvdragare. LI Professional (2xAh).


V, Snabbchuck, LED-belysning, Flerväxla Auto Lock, 1kg, . V Power4All - systemet med ett uppladdningsbart batteri för alla Nu är det slut med batterier och laddare som.

Maskin med bästa hållbahet Ultra kompakt 18V slagborrmaskin med brushless motor och avtagbar 13mm chuck. Låga priser och snabb leverans. Välj funktioner som skruvfunktion, mutterdragare, belysning och dammutsug efter behov.


Du kan även välja om slagborrmaskinen ska använda batteri , elnätet, tryckluft eller vara gasdriven. Ett batteri för flera verktyg. Cocraft PRO Edition - verktyg för hemmafixare med.


Inkludera batteri och laddare, Ja.

Antal batterier (st.) 2. Själv kör jag hilti skruvdragare och bosch sladd slagborrmaskin hemma men på jobb kör jag festool skruvdragare och bosch ren slagborrmaskin med batteri , tyvärr är kombi skruv och slag på skruvdragare inte så bra på att borra i betong därav jag har olika maskiner för olika ändamål. Extremt kompakt och kort konstruktion (bara 1mm), låg vikt (bara kg) samt Compact- batteri ger perfekt hantering. Cordless Combi Drill (without Battery And Charger) - Carton. Slagborrläge för slagborrning i tegel upp till mm.


Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans. Du har som vanligt fri frakt. Bosch Professional Gsb 10. Handla enkelt och smidigt med. Typ: Slagborrmaskin med batteridrift.


BOSCH PSB LI-Enkel att använda. Bits för stjärn- samt normalskruv. Omdöme: En välbalanserad och lätt . Utforska TOOLS breda produktutbud via TOOLS Online!


Batteri -borrhammaren är faktiskt en 3-i-1-maskin.

Det krävs dock en massa kraft i motor och batteri för att kunna borra i de hårda materialen. En skruvdragare är ett måste i alla hem och finns i flera storlekar och prisklasser. Hitta din nya skruvdragare idag, få leverans imorgon.


Senaste modellerna och tekniken från branschledande tillverkare i brett sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.