onsdag 26 april 2017

Debatt aftonbladet

Vobba gärna – men det får inte bli ett tvång. Debatt om vinster i skolan. Läkaren: Gå inte på lögnen om mässling – vaccinera. DEBATT : Inför zonförbud – porta de kriminella.


Särskilt allvarligt är att otryggheten breder ut sig i samhället. Sverige är på väg åt fel håll.

DEBATT FLASH: Världens rikaste person får plats på en stol! Med tanke på hur mycket data det finns tillgängligt idag går det att visa nästan vad som helst med hjälp av siffror och jämförelser. Det går nämligen att ha väldigt roligt med statistik om man känner . Det visar sig också att det är bråda dagar när Resumé ringer henne.


Uppdaterad för months ago. Aftonbladet granskar De osynliga: Här tronar en hövding. Där möts de som älskar att läsa, de intresserade, engagerade och initierade läsarna.


Samtidigt visar internationella studier att många svenskar har otillräcklig. Kritiken mot Juluppropet har stundtals varit kraftig och vissa har kallat oss ”naiva godhetsapostlar”.

För andra har uppropet väckt nytt hopp och skapat handlingskraft. I början av februari kommer regeringen att ta emot tiotusentals . Svika-sina-valjare 1Holmqvist, Anette, mfl, Alliansväljarna: Fäll regering! Benigh, Love, Ledande M-politiker: Bra regera med stöd från S SvT, . Medan vår omvärld digitaliseras i en rasande fart ser det desto sämre ut i många svenska kommuner. Detta samtidigt som man på andra håll . Tankesmedjan Fores: Våga du också – så här gör du.


Låt oss fira det – och samtidigt arbeta för att samtalen . Den tragiska branden i ett höghus i London aktualiserar diskussionen kring brandskydd och sätter tyvärr fingret på ett antal svåra utmaningar i våra höghusområden. En är själva höjden på husen, en annan är brandegenskaper hos olika typer av . IBD link no longer works). Rapporten visar bland annat att snus är den cigarettavvänjningsprodukt som är mest effektiv över ti . Inför att den rödgröna regeringens mandatperiod går mot sitt slut debatterar Konstnärernas Riksorganisation MU-avtalet och menar att det är hög tid för kulturministern att agera för att konstnärerna ska få betalt för sin arbetstid. Conny Brännberg, Ordförande Kulturnämnden Västra Götalandsregionen (KD), . Och det är inte så konstigt, för den största utmaningen för oss är inte att föra en kvalificerad politisk debatt eller att driva en seriös EU-politik – nej, det är att synas utåt för väljarna, när media ofta utesluter oss från debatter och undersökningar i samband med EU-valet. Trots att vi gång på gång erbjuder oss att närvara vid . De som ifrågasätter vår abortlagstiftning gör det ofta genom att sprida myter om hur det ser ut i dag, nu senast i debatten kring sena aborter.


Abortvård sammanblandas med vård av extremt för tidigt födda barn.

Ofta låter det som att sena aborter är vanligt förekommande. Ebba Busch Thor har till och med . Lite kommentarer: Så viktigt! Du behövs i den offentliga debatten! Vi i skolan behöver föräldrar som är engagerade i skolan, men engagemang betyder inte att angripa barnens lärare och alltid ifrågasätta.


De svenska elbolagens skydd mot avancerade cyberattacker är i dag helt klart undermåligt och baseras på en föråldrad hotbild. Ryssland genomför i dag aktivt cyberattacker som ett stöd för sin utrikespolitik. Våra folkvalda, företagsledningar . Här möttes makthavare och vanliga människor i debatt om de hetaste samhällsfrågorna Bildspel, bilder och video.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.