måndag 25 maj 2015

Antennmast säljes

Om en antenn ska upp på höjden så måste det finnas någonting under den. Man kan sätta ett maströr i toppen på ett träd men det gungar när det blåser och blir gärna lite ostadigt, även om det nog i många fall kan vara en lösning för din önskan om höjd. En Yagi behöver komma upp ordentligt över marken, gärna en . Allt säljes på rot och köparen står för alla kostnader vid nedmontering och transport, kran behövs. Lämplig för antenn , belysning o.

Höjd totalt meter, fackverket är meter. Transport kan ombesörjas Lyktstolpe Belysningsmast. Kan alltså byggas ihop till. Stort utbud och låga priser på bästa Boxer antennen, inomhusantenn, takantenn och parabol.


WE HAVE A NUMBER OF DIFFERENT mast systems. All of our masts are easy to install, they are all very robust and have a very long life span thanks to the excellent corrosion resistance. The K system is a galvanized steel lattice mast avaliable in a number of different configurations.

THE K-SYSTEM IS THE PERFECT . Sunlight T med tv- antenn på Bilweb, här hittar du annonser på nya och begagnade Sunlight T med tv- antenn från bilhandlare och privatpersoner. Den är inte lika stel som amatörbanden. Jag har kört radio mer eller mindre aktivt i 5-6år och är medlem i SK0MT.


Lite trist att radiointresset dalar . Allt du behöver för att montera upp en antenn , och alla delar du kan tänkas behöva köpa, till exempel väggfästen, skorstensfästen, maströr, byglar, klämmor och annat som har med antennmontering att göra. Delta-Loop för – m. Jag har oftast vid portabla operationer kört med enkla trådar av slumpmässig. Säljes av: Forsbergs Fritidscenter i Bjuv december 00:00. Kombiantenn för VHF- och UHF- bandet.


Hjälp med antennfundament,. Vi satsar på ett nytt fräscht fint besöks QTH som skall locka till många amatörradiobesök. Förslag till idéer mottages tack- samt.


Hade tänkt montera en runtomstrålande antenn på taket, är det nåt man ska tänka på, hur tätar man hålet för kabeln? Funderar även på om man ska sätta för ventilationsgaller till kylskåpet nu när det är vinter?

Det här kraftiga, tåliga aluminiumväggfästet från König monteras enkelt på fasaden och håller stadigt din antenn eller satellitparabol. Den fästs på husets tak, vägg eller skorsten så att din parabolantenn sitter stadigt. Rundstrålande antenn för TV-signaler med en känslig förstärkare.


Teleco Yachting TV- antenn. En särskild Steep-line elektronisk krets har utformats för att kunna ta emot TV-signaler till lägsta .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.