fredag 29 maj 2015

Dn ledare

Dagens Nyheters ledarredaktion ger sin syn på händelser och fenomen inom politik och samhälle. Ansvarig utgivare: Peter Wolodarski. DN står fri från alla partier och organisationer och verkar i en humanistisk upplysningstradition. Ohederlig Erik Helmerson pekar ut Politism.


Hyfsa tonen, högerdebattörer”, skriver DN :s ledarsidas Erik Helmerson på måndagen i en delvis sympatisk och självreflekterande text om tonläget i debatten. Helmerson har sett hur allt fler högerröster spårar ur och blir… Ladda fler .

Alexander Farnsworth is a professional photographer specialized in industrial photography. Based in Stockholm, Sweden. Reproducing the Nation and the Scandinavian Nationalist Populist Parties Anders Hellström. This article is about the zeitgeist. The SD is said to have capitalized . Vanligt folk ifrågasätter varför (((massmedia))) inte fokuserar på vänsterextremisternas våld under demonstrationen i Göteborg.


Förnekelse, slarv och panik. Kommenterar dagens ledare i DN samt några som publicerats i Aftonbladet under veckan. Det finns goda skäl till att börja använda sig av invektiv som slarv, historierevisionism och läsarförakt nu.

Vi granskar SVT:s nyhet om könsstympade kvinnor. DN drog generella slutsatser på ledarplats utifrån begränsad studie om kristna flyktingar. Här är hemsidan för att logga in: app.


Kolla på båda introduktionsfilmerna för digital närvarorapportering så du lär dig hur du ska rapportera. Kjöller har i ledare och krönikor framfört kontroversiella ståndpunkter. Instruktionsfilm 2: Rapportering ledare.


Ett återkommande tema i dessa artiklar är att individen bör ta ett större ansvar för sina problem, och att många sjukskrivna, och människor i socialgrupp III utnyttjar systemet, bluffar, intar martyrroll, gnäller och kostar pengar på olika sätt. Hela Sverige kan inte leva, skriver DN på sin ledarsida. En DN - ledare att gilla! Det har förekommit synpunkter att polisen fått jättemycket resurser, att poliserna trots det inte presterar. DN har ofta tydliga synpunkter i polisfrågor.


Men desto mer glädjande ser vi dagens ledare, som handlar om vilka krav vi måste ställa på en polis. Och hur vi kan göra det möjligt. Jag ber också om ursäkt, DN. Ledare Välvillig världsfrånvändhet riskerar att marginalisera liberalismen och göra den irrelevant. Uppdaterad för year ago.


DN Kultur har tagit sig för att ”granska” och ” undersöka” några liberala ledarsidor, dock inte DN :s. Först ut i den tredelade .

Detta är en ledare som uttrycker Smålandspostens politiska linje: för kristna värderingar, konservativ ideologi i förening med liberal idétradition samt för näringsfrihetens och äganderättens bevarande. I går var det klackarna i taket på Dagens Nyheter: ”I fredags avslöjade DN att människor som gått in i väggen kan nekas sjukskrivning,” stod det på nyhetsplats. Tidningens politiska etikett är moderat. Men nu, fick vi veta, har DN fått socialstyrelsen och regeringen att backa: ”Det blir inga hårdare regler för utbrända i oktober.


Vid årsskiftet infördes nya regler för små solelsproducenter som kan ge fortsatt skjuts åt den snabbt växande marknaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.