måndag 25 maj 2015

Hetvatten högtryckstvätt

Handla online eller i butik. Oavsett om det handlar om bilbranschen, jordbruk, byggnadsbranschen eller åkerier, de mobila hetvattentvättarna i superklassen tillhandahåller högsta prestanda. Gör ditt kallvatten till hetvatten ! Med vår smidiga hetvattentvätt från Kärcher blir det enkelt att tvätta dina fordon och maskiner!


Högtryckstvätt , Hetvatten , Kärcher 220V.

Tvätten är liten och smidig, men gör fortfarande ett strålande jobb. Sitter och letar lite efter en rejäl högtryckstvätt , tanken är att den skall vara mobil, alltså kunna fraktas i en mindre skåpbil, typ vito el. Köp din hetvattentvätt här. Hetvattentvätt för att enklare tvätta stora fordon, som bilar, traktorer, skogsmaskiner, båtar eller inom industri. HETVATTEN THERM C MTR SLANG.


Perraskrev: Ja har aldrig provat med varmvatten förutom på jobbet. Då vrider ja på max 140°C och sen öser ja på ordentligt. Fett och grafit och även färg släpper då.

Mycket i köket lossnar lättare med varmvatten. Flugor och upplöst tjära rinner säkert bort lättare. Ja en hetvatten tvätt hade varit det bästa . BrandTypePrimaryImages,name:Dynajet350TH_Image_1.


Nilfisk-Alto högtryckstvättar Hetvatten. Idag var jag och köpte en Kärcher hetvatten - högtryckstvätt som har blivit riktigt misshandlad. Den har trillat ner från en skopa från ca 2meters höjd så det kosmetiska finns inte längre kvar så att säga :mrgreen: Dock så funkar själva högtrycksdelen utmärkt.


Hejsan söker en högtryckstvätt som värmer vattnet , för min kran i garaget har bara kall vatten. Finns det och vad kostar en sån? På Bimo tar vi hand om dig som kund och hjälper dig med den lösning som blir bäst för dig. KEW kallvatten med 2bars tryck, väggmonterad. Läcker lite, låter som fan, men levererar ett sjuhelsikes tryck.


Mitt tips är att kolla runt på lite äldre varmvattenmaskiner som är dieseleldade, om ni har plats. En hetvatten står högt upp på . Vill du hyra denna produkten, ring någon av våra depåer: Luleå, Piteå, Gällivare. Produkter som liknar denna produkt.


Vi säljer högtryckstvättar för alla rengöringsuppgifter.

Vi har lång erfarenhet av hetvatten - och högtryckstvätt. Vi tvättar djurstallar av alla de slag. Agrotjänst västra Skaraborg AB, St.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.