fredag 22 maj 2015

Linnéuniversitetet skog

Vi bedriver utbildning och forskning inom ett brett vetenskapligt område, från skog till färdig produkt och utveckling av nya träprodukter för byggande och boende. Forskningen och grundutbildningen. Det innebär att forskning och utveckling . Läs skog på distans och förbered dig för arbete inom till exempel skoglig rådgivning och förvaltning.


Skogsbranschen har ett växande behov av kvalificerad arbetskraft och rekrytering av akademiker är en viktig del i företagens utvecklingsarbete. Programmet har utvecklats i .

Kurspaketet Hållbart familjeskogsbruk. Nu ser jag min skog med helt andra ögon , sa en av våra studenter härom året. Hållbart familjeskogsbruk består av ett antal kurser om cirka högskolepoäng, som är framtagna med utgångspunkt i kunskaper som krävs för att förvalta en skogsfastighet. Sedan dess anordnas Skogsdagen varje år i december, men i år är dagen flyttad till januari för att fira det nya Linnéuniversitetet. Skogs- och trädagen, Linnéuniversitetet.


Plats AlbaNova universitetscentrum. Sydved kommer vara på plats! I det andra urvalet antogs personer varav var män och var kvinnor.


Spela gärna filmen ovan och lyssna på studenten Oscar Bjerkinger som läser till ingenjör inom skog och trä.

Totalt sett hade denna termin en . I framtiden tror han vi kommer använda allt mer trä i både byggnader, förpackningar och kläder. Vad kan man ha skogen till? Det här är en av få utbildningar i landet som utbildar dig i hela kedjan från . Utbildningsprogrammet skog och träteknik syftar till att utbilda högskoleingenjörer som är väl förberedda för yrkesverksamhet inom skoglig råvarufö. Utbildare: Linnéuniversitetet.


Välkommen att lyssna på föreläsningar, träffa företag i branschen och få information om våra utbildningar. Skog och träteknik, högskoleingenjör, Heltid - dag (Campus). Kontakta utbildaren för mer . Se poäng för högskoleprovet och andra urvalsgrupper.


Med flexibel hantering av granriset kan det bli ännu mer biobränsle från skogen, enligt forskning från Linnéuniversitetet. Hur hanterar vi bäst de grenar och toppar som blir kvar när man avverkar i en skog , ur såväl energi- som miljösynpunkt? De tre nya professorerna, två lektorer och en ytterligare doktorand kommer tillsammans att stärka både utbildning och forskning.


Vi har fyra kvalificerade sökande till den professur där . Undervisningen sker på engelska. Linnéuniversitetet i Växjö, Lnu, har utlyst fyra tjänster inom skog och trä, och planerar för utlysning av ytterligare tre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.