måndag 25 maj 2015

Hyra film itunes

En mac eller pc med den senaste versionen av iTunes. Hyra objekt frånStore via datorn. När du hittar en film du vill hyra klickar du på knappen Hyr film (om knappen inte visas går filmen inte att hyra ). Priserna som visas används endast i illustrationssyfte.


Faktiska priser och valutor varierar beroende på . Iär det otroligt enkelt att ordna en samling av digitala mediefiler och lägga till nya.

Hämtanu så kan du förhandsvisa, köpa och hyra filmer. För att köpa, hyra , hämta och titta på HD-innehåll frånStore på din dator ser du till att du har de senaste versionerna avand macOS. Ska AppleTV dyka upp på enheter där också? Provat avaktivera enheter i iTunes. Vet inte om det har nått med att jag köpt en macmini och det finn numera . Hyra film på dator titta på AppleTV?


Skälig nedladdningstid från? Kan inte hyra film med min nya Apple-TV.

Om du hittar en film du vill hyra och se men som bara kan köpas på din nya Apple TV kan du testa ett knep. Eftersom filmen oftast finns att hyra ipå datorn kan kan du göra det där, låta den ladda ner fullständigt, och sedan spela upp den på din Apple TV med hjälp av Airplay. Ipad som Apple släppte igår ingår en efterlängtad nyhet för de som hyr film viaStore. I teorin kan du alltså börja titta på Macen, byta till Ipad en . Om du hyr en film kan du nämligen se den på vilken enhet du vill och du kan växla mellan enheter. Jag lyckas inte hitta var man kan köpa eller hyra film i iTunes.


Vad jag har kunnat läsa mig till kom det en uppdatering för ca 1år sedan som skulle gjort detta möjligt. Tunes - postad i Film , video och DVD: Hej! När jag går in i store hittar jag inte ens fler kategorier än: Musik, Podcasts, . Vilken tråd är det som handlar om detta problem, som moderatorn pratar om? Tyvärr funkade det inte alls . Försökte däremot hyra en film och detta funkar inte alls!


Efter att ha knappat in Apple-I lösenord och säkerhetskod på kreditkortet får jag meddelandet att jag måste bekräfta betalningsinformationen ipå datorn. Problemet är att det finns ingenstans att göra detta på datorn? Tänkte hyra en film åt barnen men stötte på patrull.


Har sedan tidigare ett . För några år sedan kändes utbudet på nätet ganska gammalt och trött med veteraner som Headweb, SF Anytime och Voddler som hyrde ut filmer styckvis till ganska höga priser. Men sedan börjadeäntligen sälja och hyra ut film och nu finns plötsligt jättar som Netflix, HBO och Viaplay som erbjuder .

Som det tidigare ryktats om meddelande Steve Jobs och Apple idag att det kommer en ny funktion iför att hyra filmer. Och Apple har lyckats få med sig alla de stora. Kommer aldrig att hyra film i, skulle aldrig våga använda ett sånt buggigt program för det. Skulle det ta sec att få ner filmen? Leta upp en riktigt lång och stor film (mätt i gigabyte) istore.


Nu är det superviktigt att filmen är mycket större än ditt lediga minne, annars kan du faktiskt behöva betala för att hyra filmen vilket inte är tanken med det här gratishacket. Krävs det hack eller är detkontot som avgör vad man ser i menyerna? Innan du hyr film - jämför priserna hos SF Anytime, Plejmo, Blockbuster,, Folkets Bio, med flera. Erbjuder de den bildkvalitet, hyrti offline och teknikstöd som du vill ha?


Få hjälp att jämföra svenska filmfjänsters utbud av video-on- demand(VOD). Med Vodeville hittar du vem som visar din film och får tips på filmer du . Efter år av väntan kan vi nu svenskar äntligen köpa och hyra film i iTunes. Något som jag har längtat efter en längre tid.


I dagsläget finns endast ett fåtal titlar tillgängliga och de som finns har varken svenskt tal eller svensk text.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.