torsdag 21 maj 2015

Däckia nacka

Din däckverkstad i Nacka. Boka däckskifte hos oss - få tid till annat! När vi byter dina däck ser vi till att de uppfyller alla säkerhetskrav. Förra året gick företaget med vinst.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.

Företaget har 2anställda och omsätter 68miljoner. Du ser när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar närmaste butik. Om företaget DÄCKIA AKTIEBOLAG, DS 1NACKA i Nacka. Däckia i Nacka, Järla Skolväg 25.


Har du bytt däck hos denna däckverkstad ? Bidra gärna med en kommentar eller recension nedtill. Alla rättigheter reserverade.

Den december är det lag på att använda vinterdäck om det är vinterväglag. Men alltför många bilägare missar att skifta däck innan vintern slår till. Det visade sig förra året då ett stort . Som kundmottagare består dina arbetsuppgifter bland annat av att ha kontakt med kunder, butiksförsäljning samt att stödja platschefen i det administrativa arbetet. Du har god social förmåga och lätt för att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du är energisk, plikttrogen . Sveriges största söktjänst för öppettider.


Map DataImage may be subject to copyright. Denna webbplats tillhandahåller endast allmän . Upplagt för dagar sedan. See this and similar jobs on LinkedIn. Måndag: 12:- 17: 0 Tisdag: 12:- 17:0 Onsdag: 12:- 17:00. Nedan hittar ni address, öppningstider och annan information.


Däckverkstad med fullständig däckservice. Vi erbjuder däck och fälgar, däckhotell, skiftning, hjulbalansering, däckreperation och hjulinställning.

Wait while more posts are being loaded.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.