fredag 22 maj 2015

Iphone 6 skal marmor

Mobilskal - Bosniens Flagga. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Handla mobilskal inspirerade av det senaste modet.


Hos iDeal of Sweden hittar du marmorskal, marockanska mönster och mycket mer. Lägg till text eller bild för att göra ditt skal mer personligt.

Du kommer enkelt åt alla knappar och funktioner även med skalet monterat eftersom att skalet är konstruerat med utskärningar för volymknappar, högtalare, mikrofon, kamera . Skyddar din telefon mot slag och repor. Handla tryggt med Klarna, vi erbjuder snabb leverans! Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Glänsande, abstrakt yta i marmor -design.


Ett superslimmat skal med snygg och stiligt marmor -mönster. Snyggt mobilskal med marmormönster. Det finns öppningar för att du ska komma åt att ta bilder, ladda telefonen och ändra volymen.

Vi har snabba leveranser och trygga betalningar. Genom att klä baksidan med en supertunn marmorskiva, millimeter, får du ett helt unikt utseende på din telefon - inget sk. Skal i stiligt marmor mönster. Material: TPU (Mjukl Plast) Färg: Grön.


Fakta: TPU står för Thermoplastic Polyurethane, ett slags plast som har många fördelaktiga egenskaper och är väldigt likt silikon. Snabbt och enkelt direkt hem till dig! Under de senaste åren har det vuxit i popularitet och hypen v. Detta skal fästs på baksidan av mobilen.


Passform och alla knappar åtkomliga. Skalet är tillverkat av hårdplast. Ett mobilskal med marmormönster. Varning: Sista varan i lager! Tillgänglig efter datuMeddela mig när tillgänglig.


Vi har ett brett sortiment av smycken och mobilaccessoarer. Shoppa mobilskal från Green marble-kollektionen idag! Vår DO kollektion av unikt designade skal.

Vad vi älskar med marmor är mixen mellan klassiskt och modernt, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.