onsdag 20 maj 2015

Garagetält husvagn

Köp garagetält till bilar, båtar, motorcyklar. Bra förvaring för din husbil eller husvagn. Hallen för din husvagn eller husbil. Det enda tältgaraget som tål klimatet norr om Östersund.


Det ultimata skyddet för din husbil, husvagn , bil eller båt.

UNIKT VENTILATIONSSYSTEM. Konstruktionen med lösa väggar möjliggör luftspalter mellan tak och vägg som . Mycket praktiskt tält som lämpar sig för både lång- och korttidsförvaring av bil, båt, virke eller någonting annat. Jula har rea på sitt stora tält om du är medlem i Julaklubb eller blir när du handlar. Har hört mycket gott om det.


Såg just att idag är sista dagen med rabatt! Senast redigerat av Gomer .

Husbilstält i olika storlekar passar till de flesta husbilar, mindre båtar, lantbruksmaskiner, byggmaterial mm. Våra husbilstält har kraftig PVC-duk. Dessa två presenningssorter ger dig möjlighet att välja den kvalitet som passar dig bäst. Oavsett val av presenningstyp är dessa tält prisvärda och ger dig tält i hög kvalitet.


Stommen är gjord av kraftiga galvaniserade rör. Både privatpersoner och företag har ofta saker som de vill hålla under tak så . Under vinterti tänk på att skrapa av eventue. Min tråd om värme i husbilen på vintern intresserade många.


Dancover är mycket mer än partytält och förvaringslösningar. Nu har jag en annan fråga. Jag funderar på att skaffa ett garagetält , bla för att slippa.


Tänk på att det är skillnad på duk. PVC är tåligare och går att laga. PE är typ den duk man köper i lättpresenningar men givetsvis är den till tälten tjockare.


Sunsdsvall lite långt att åka och titta)Eller har bygt ett typ båthus till vagnen och . Vi är stolta över att kunna erbjuda professionella, funktionella och kvalitativa lösningar för alla situationer där man behöver täcka något, tillfälligt eller permanent.

Skydda din bil eller båt med ett garagetält - stora och små biltak i vårt sortiment av starkt PVC-plast (200g, 500g eller 900g). Letar du efter garagetält husvagn ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.