torsdag 28 maj 2015

Säkerhetskopiera kontakter iphone

Om säkerhetskopior för iOS. Om du ersätter enheten kan du använda dess säkerhetskopia till att överföra information till en ny iOS -enhet. Har du kontakter som du behöver flytta, spara eller säkerhetskopiera ? Mobilen måste vara ansluten till ett Wi-Fi-nätverk om du vill säkerhetskopiera foton och videor. Om du säkerhetskopierar flera gånger kommer enbart nya foton att säkerhetskopieras.


Tidigare säkerhetskopior för kontakter och kalendrar.

Enheten vi kallar mobiltelefon användes helt plötsligt inte bara för att ringa, skicka sms eller boka in möten i den inbyggda kalendern. Numera rymmer telefonen foton, kontakter , viktiga anteckningar, hälsodata, dokument, e-post, inställningar . Vikten av att förbereda i förväg för att vara säker från vissa frågor, som kan tyckas små, men är inte riktigt små, är mycket viktigt. En av dessa frågor håller på att förlora vår telefonkontakter.


En fråga som ständigt återkommer är hur man för över sina kontakter och lagrar dom på olika sätt. Contacts Sync är en applikation som jag har talat om tidigare, det gör den . Hotmail, Utbyte, och många fler andra berättigar dig att säkerhetskopiera kontakter till den e-postadressen. Men givetvis vill vi kunna spara hennes säkerhetskopia i vår gemensamma Mbc Pro.

Vill du se fler guider eller läsa nyheter om. Med en säkerhetskopia bevaras allt innehåll om din mobil ersätts, skadas eller tappas bort. Självklart kan man välja vad som ska synkroniseras under inställningarna för iCloud! Systemkraven är för att det ska fungera är:. Fone – Återhämta sig ( iOS ). När vi vaknar på morgonen, Vi har alltid en uppsättning aktiviteter som vi vill ha gjort den dagen.


Första steget är att göra en backup. För att skapa en backup av alla data på din . Att säkerhetskopiera mobilen borde vara lika självklart som att borsta tänderna, båda går ut på att ta hand om det vi bryr oss om. Det är en bra idé att ha en kopia på sina bilder, meddelanden och kontakter , egentligen allt som är viktigt i telefonen. Raderar man exempelvis en anteckning eller kontakt på någon av enheterna ( där synkronisering via iCloud sker) så försvinner den även på övriga enheter och på iCloud. Den går alltså inte att få tillbaks.


XxDrag0N-Sl4y3RxXs avatar. Tunes kan du också skapa . Men nu när jag har den här nya vill jag inte lägga in hela kopian så allt följer med (bilder, appar osv) utan det enda jag är ute efter är mina kontakter. Går det att lösa på något vis?


Dockan levereras med ett SD-kort på 4GB och för att al.

Androidmobil, och alla dina kontakter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.