fredag 29 maj 2015

Beis møbler

Påfør beis med pensel, svamp eller bomullsgarn jevnt med fiberretningen. Tørk den overflødige beisen av med en fille for å få jevn farge. Endetre bør fuktes med vann for å unngå mørke partier.


La beisen tørke i minst timer, før man fortsetter overflatebehandlingen. Møbelbeis fås i flere farger. Dersom man ønsker følelsen av rent treverk, kan man få det ved å beise og forsegle med olje.

Beis og olje er et godt alternativ om man f. Forarbeidet er avhengig av både utgangspunktet og hvilken sluttbehandling du velger (olje, lakk, voks, beis ). GENERELT: Når du skal rengjøre et møbel , vær klar over at vann er treverkets verste fiende. Vann fører til fiberreising og kan føre til misfarging av treverk. Bruk heller produkter som er egnet for rengjøring av treverk, . En matt beis for beising av møbler , kjøkkenskapdører og innendørs snekkerarbeid. Men om du ønsker et grått bord uten at det brune lyser gjennom så er det bare å starte med å beise de første to strøkene med en beis som heter hvitkalket.


Det står mange møbler av nettopp eik i de tusen hjem etter at tresorten ble svært populær og tatt inn i varmen igjen for noen år siden.

Hvitbeiset eik kan dessuten fort få et rosa skjær, forteller hun, og vil råde eieren av de . Man er nå klar til å begynne på arbeidet med å restaurere treverket tilbake til sin opprinnelige stil eller kanskje man heller vil gi det en ny overflate? Her gjennomgås en rekke muligheter fra beising til kun voksbehandling, med og uten farge, eller en kombinasjon av begge metoder. Fjern maling fra møbler. Det finnes malingfjernere som effektivt fjerner gamle malinglag uten å skade treverket.


Se hvordan dette hvitmalte bordet fikk tilbake sin opprinnelige bordplate. Bordet var pent og i god stan men malingfilmen på bordplaten bar preg av . Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket. Se utvalget på nett og kjøp i butikk.


Vi introduserer nå både beis og lakk som er miljømerket med. Fordelen med voks, beis og lakk fremfor vanlig maling, er at strukturen i treverket forblir synlig, og at sprekker som kan oppstå over ti ikke blir like tydelige som på malte flater. Osmo transparent dekorvoks kan brukes til behandling av gulv, vegg og tak, samt møbler , listverk og benkeplater.


Det er en viktig del av arbeidet vårt å. Det går fint an å kombinere maling med f. IKEA og de fleste jernvareforretninger har et godt utvalg av knotter og håndtak. Tyrilin Interiørbeis - En vakker matt beis for inne- og utendørs bruk. Før påføring bør flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens.


Det å male et møbel i for eksempel en kontrastfarge kan være med å forandre et helt rom.

Tre er like levende som naturen det kommer fra. Materialene puster og sprer livets vennlige lukter. Som alt liv har treet sin naturlige aldringsprosess.


Treet kan bevege seg, krumme seg og . Slitasjen lager du med slipepapir, maling og litt arbeid. Tok to strøk for å få det skikkelig brunt. Også gjorde jeg ikke noe mer.


Jeg har nettopp beisa spisestue møblene mørkebrunt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.