torsdag 21 maj 2015

Ykb frågor

Provet på Trafikverket består av frågor och testfrågor. För godkänt resultat krävs minst rätta svar. Kan vi gissa när du kommer få ligga nästa gång med tre enkla frågor ? Många har frågor kring vad som gäller med YKB -utbildning.


Vi hoppas att våran sammanfattning av vanliga frågor och svar ska hjälpa dig.

Svar Ja vi har YKB - frågor för lastbil och buss. För mer information om körkortsprogrammet vänligen se: körkortsprogram. YKB -frågebanken, Ej inlogga Hjälp.


Inloggning Logga in med samma inloggningsuppgifter som du har på gymnasieportalen. Nu finns YKB prov tillgängligt för lastbil och buss hos Korkortsteori. Körkortsprogrammet för yrkeskompetensbeviset ( YKB ) finns till onlinekursen.


Vi tar tacksamt emot dina synpunkter men tänk på att vi inte har möjlighet att svara på frågor som kommer in den här vägen.

Frågorna är snarlika med dem som kommer på provet. Den som genomgått den nödvändiga utbildningen får ett yrkeskompetensbevis, YKB. Gratis körkortsfrågor online. Detta bevis ska man som yrkesförare alltid ha med sig. Välkommen att kontakta oss om du har ytterligare frågor ! Yrkeskompetensbevis, YKB.


Frågor kring YKB , lite förvirrad och behöver klarhet. Allt möjligt kommer på det provet kan man lite om mycket klarar man det. Jag fick bland annat om spännband skulle välja det som hade högst klassning av fyra olika på en bild vad det var mer kommer jag inte ihåg är ju snart tre år sen jag skrev provet. Den april genomförde Transportstyrelsen en chatt om yrkeskompetensbeviset ( YKB ). Alla frågor och svar kan du läsa på deras hemsida. Majoriteten av frågorna gällde eventuella undantag.


Sammanfattningsvis ges nästan inga undantag. En typisk fråga: Fråga: Hej Mitt företag (AB) som jag äger har en . Kvalitativa frågor som ger dig en utmaning, precis som trafikverkets prov.

Kör du buss eller tung lastbil olagligt? Vi hjälper dig att lösa det smidigt. Kan jag gå en del av utbildningen bara?


Nej, vi antar endast elever som vill gå hela utbildningen, det vill säga både körkortutbildningen och YKB - utbildningen. Här hittar du kurserna . Har du D-körkort men saknar YKB så får du ta kontakt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.