torsdag 21 maj 2015

Vinkelslip biltema

Utrustad med sidohandtag, softgrip och spindellås för enkelt skivbyte. Hyllplats: Välj varuhus. Låg vikt men ändå en kraftfull motor med mjukstart.


Stort D-handtag och sprängskydd med snabblåsning. Roterbart växelhus och spindellås för enkelt skivbyte.

Här har vi samlat några av våra storsäljare och kundfavoriter från hela Biltemas produktsortiment. Inspireras och hitta en ny favoritprodukt som du missat! Underhållsfritt batteri.


Spindellås för snabbt och enkelt skivbyte. Sidohandtag och vridbart bakre handtag med tre olika handgreppspositioner, passar bra för både höger- och vänsterhänta. Levereras med säkerhetsbrytare, extra kolsats och sliprondell.


Facket slår larm om både dödshot och våld vid Biltemabutiken i Örebro.

Hovleverantören Biltema verkar sälja ut sina vinkelslipar modellen större. Kraftig modell, längd cm. Bild Köpte en idag och mitt första intryck är att den . Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning.


Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, . Alla bud är bindande och slagavgift debiteras på samtliga köp. Objekten säljs i befintligt skick och är inte testade av Slagom det inte särskilt anges i objektsbeskrivningen. Eventuella fel i objektsbeskrivningen medför inget ansvar för egendomens skick i den mån det rätta förhållandet borde ha kunnat upptäckas vid . Begagnad men i bra skick. Frakt betalas av köparen.


Hot om våldtäkt, slag på överarm, förföljd av kund efter arbetsti vinkelslip kastad mot personal, incidentlistan från Biltema i Örebro är lång och nu har personalen fått nog. Personal på Biltema i Örebro känner sig otrygga på arbetetet efter flera hot från kunder och nu har skyddsombuden gjort en anmälan till . Skruvmejsel (antal sek), Ja (60). Bultsax (antal sek), Ja ().

Kylspray och hammare (antal sek), Ja (30). Arbetsmiljöverket har efter misstankar om brister testat tio vanliga modeller av vinkelslip och tio modeller av cirkelsåg. Det var bra kvalitet när dom köpte upp Elu o bara byta klistermärke på dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.