måndag 25 maj 2015

Johanssons skor kungsmässan

Hans dotter Elsa tog över och därefter hennes son Rune Pettersson. Rune startade ytterligare butiker, och vid mitten av 70-talet var det dags för fjärde generationen att överta driften av företaget. Karta och vägbeskrivning Öppet idag 10: - 20:00 . En äldre generation minns företaget under sitt ursprungliga namn från 40-talet då det hette Lagersons.


Förra året gick företaget med vinst.

Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 1miljoner. Klassiska märkesskor och väskor av hög kvalitet för både dam och herr, kombinerat med en kollektion av trendiga smycken och accessoarer.


Fokus ligger på kända märken och kvalitetsskor. Prisnivån är angenäm med tanke på att sortimentet. Butikens öppettider: vard. Därefter följde en lång tid i olika modebutiker i stan.

Sveriges största söktjänst för öppettider. Kungsmässan i Kungsbacka. Barncancerfondens arbete kungsbackahäftet. Välkomna in för att handla och inspireras!


Hos oss hittar du damskor, herrskor . Adresser till arbetsställen. Livsmedel, godis och delikatesser. Johanssons Skor Fredsgatan 10. Skor, väskor och accessoarer. Skjorta Riley 599kr Brothers.


PPETTIDER: Måndag-fredag 10. Glittrigt tips till nyårsfesten! Nytt från Sixty Seven med platåsula. Välj bland sommarskor och vinterskor. Vi erbjuder stövlar, finskor, pumps, sneakers och mer med fina accessoarer!


HÄR HITTAR DU MOD OCH MODE.

Våra kläder och skor hittar du i ett antal noga utvalda butiker. De delar inte bara vår känsla för kvalitet i tyger, skärningar och passform utan även vår värdering att mode handlar om mod. Att våga överraska, att våga kombinera olika färger och stilar, att spela med kontraster . Bland annat med ny ventilations-anläggning för kontor och butik. Personalized gift cards and unique delivery options.


Satisfaction Guaranteed.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.