fredag 29 maj 2015

Ertec trading oy

Vuokraamme ja myymme käytettyjä rakennuskoneita ja -laitteita sekä tarjomme rakentamispalveluita kiinteistöjen omistajille ja taloyhtiöille. Tutustu sivustollamme myynnissä olevaan raskaaseen kalustoon, katso tarjoukset ja ota yhteyttä! Yhtiön toimiala on rakennuskoneiden, ajoneuvojen, veneiden ja muiden koneiden ja laitteiden osto-, välitys-, tuonti-, vienti- ja . Liikevaihdon muutos , 61 , 5 , -2 , 4 , . Liikevoitto , 1 , , , - ,.

This item has been hidden. Yritys toimii Maanrakennus -toimialalla. Suomen kiinnostavin huutokauppa. Takaisin yrityksen tietoihin. Oikotien asiakaspalvelu.


Katso myös avoimet työpaikat yrityksessä ja tuhansia muita työpaikkoja. Consignee, Soletanche Bachy Cimas S.

Puhelin, kartta, yhteystiedot. Hanki kaivinkoneet edullisesti Nettimarkkina. Craftima Oy, maahantuo ilmatyynyaluksia joihin saatavana mm. Kesko Marine, Yamarin-veneiden ja Yamaha-perämoottoreiden maahantuoja.


Lohjan Kuitutyöt Oy, Belmar- veneiden . Kirja on perinteinen joululahja, jonka voi vaivatta tilata verkkokaupasta. Veneilijälle sopii äänikirja, mp3-muodossa myytävä teos, jonka voi ladata tietokoneelle tai mp3-soittimeen. Yövahti kuluu nopeasti kirjaa kuunnellessa. Genaakkeri, 6m³2;.


Apumoottori, Volvo Penta D1-20. Suunnittelija, VA-Yachtdesign. Valmistaja, Etap Yachting n. Yrityksestä ei löydy vielä Kokemuksia. Oletko yrityksen edustaja? Trading tarjoaa rakentamispal-.


Varmista, että yrityksesi asiakaskokemukset näkyvät ja kuuluvat!

Kaikki vuokrave- neet on varustettu Etapin patentoimal- la tandemkölillä, jonka ansiosta venei- den syväys on enimmillään vain m. Matala syväys mahdollistaa moniin uusiin purhjedusreitteihin tutustumisen. LAKELAND WATERS IN FINLAND.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.