tisdag 26 maj 2015

Avinstallera appar samsung

Du hittar fler användbara guider för din mobiltelefon här på telenor. Du måste bli störd av programmet förinstallerat i dina enheter. Du känner förlorad tid när du ska ta bort programmet.


Denna ansökan kommer att bli en snabb lösning och bekvämt för dig! Viktiga funktioner: (Enheter som kräver ROOT för full funktionalitet) - Ta bort program snabbt och enkelt.

Markera flera program samtidigt . Du kan avinstallera appar som du har installerat på enheten. Om du tar bort en app som du har betalat för kan du installera den igen utan att behöva köpa den på nytt. Du kan också inaktivera systemappar som medföljde enheten. För Instant Apps kan du rensa data för en app eller stänga av Instant Apps. Eric Nihlmar, chefredaktör på nätsajten Swedroi tycker också att trenden går mot färre medskickade appar.


Har lämnat in min samsung galaxy spå service hos telenor två gånger.

Första gången de hade den inne så uppdaterade dem mjukvaran vilket gjorde att jag. Xperia XA, avinstallera appar från startsidan. Inaktivera uppdateringar för vissa appar ? Radera app fullständigt - Mobiltelefoner. Vinner man något på att inaktivera (ev avinstallera om möjligt) dessa appar med tanke på minnesanvändning, batteriförbrukning mm.


De skiljer sig främst åt i design och kommer med egna, förinstallerade appar. Detta är en artikel om hur du tar bort program från Android. Du kan läsa vår passage noggrant och det kommer att lösa ditt problem lätt. Om du skulle få ett felmeddelande att minnet är slut när du laddar ner en app till Smart Hub måste frigöra mer utrymme.


Viktigt: Rekommenderade appar som ligger förinstallerat i Smart Hub går inte att radera. För att frigöra mer minne behöver du radera någon app som redan ligger i Smart Hub. Jag har en Galaxy SIII 4G och jag tycker att batteriet tar slut alldeles för fort.


Samsung Galaxy Note proppfull med skräp? Nu har jag fått veta att det antagligen finns appar som går i bakgrunden. Ingen har någonsin klagat på att det finns för få förinstallerade appar i Androidmobilen, men vilka tillverkare är värst och bäst?

App Drawer Edit Mode Om , av någon anledning , du hittar Play Store eller programhanteraren metoden lite långrandig för dina sysselsättningar app avinstallation , söka skydd i TouchWiz. Har lyckats få upp en app på startsidan som jag ej vill ha där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.