onsdag 20 maj 2015

Lediga jobb säljare skåne

B2B försäljning, och nu är redo för nästa utmaning? Eller har du jobbat med automotive, gillar… jan. Proaktiv partneransvarig som älskar e-handel till Billmate, en del.


Snabbväxande Billmate söker . Du bör ha sinne för affärer, gilla att arbeta på ett resultatfokuserat sätt och vara bra på att läsa av andra människors önskemål. Att arbeta på ett tillverkande företag innebär att sälja varor till återförsäljare, detaljhandel eller .

Du kommer att ingå i Milwaukees säljteam som består av personer i varierande roller. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att tillsammans med distriktsansvariga säljare bearbeta nya och befintliga återförsäljare med fokus på tillbehör och handverktyg som är en kraftigt expanderande del av Milwaukees erbjudande Du . Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Wet World Energy Solutions AB. Inexchange Factorum AB Skövde.


KEY ACCOUNT MANAGER PUBLIC. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 47.

Skåne län och andra stora städer i Sverige. Vill du jobba som säljare inom dagligvaruhandeln och livsmedel? Klicka här för att se lediga jobb just nu. Vi har en av arbetsmarknadens enklaste. Registrera dig för framtida jobb genom att lägga ditt CV i vår CV-databas.


Alla säljare Dagligvaruhandeln jobb i Sverige. Sök och hitta lediga tjänster och arbete med Careerjet. Vi söker en driven innesäljare till restaurang- och storköksbranschen och även telesäljare till dagligvaruhandeln Movement Sales Partner. Ledigt jobb som utesäljare till Promas AB i Lund!


Som IT- rekryteringskonsult arbetar du fritt, självständigt, specialiserat och konsulterande mot våra stora och små kunder inom hela Skåne , med huvudsaklig fokusering till. Just nu hittar du lediga jobb som Försäljning på CareerBuilder. Hitta ett bättre jobb att söka. Som säljare i vår organisation kommer du att ansvara för försäljning och marknadsföring av Uponors systemlösningar och koncept. Ditt uppdrag ligger inom region syd och distriktet omfattar i första hand av region Skåne.


Lämplig bostadsort runt . Vi har dessutom kontor i Helsingborg, Lund och. Teknisk säljare Stenmaterial. Vi på SalesOnly hjälper dig som är säljare , säljchef eller försäljningschef att hitta lediga jobb som passar dig.

Säljare - VVS, Region Skåne. Vi söker både dig som är säljchef eller försäljningschef på jakt efter nytt jobb – och dig som är ny inom försäljning och funderar på en säljkarriär. Vill du söka direkt på den stad du vill arbeta i eller angränsande län kan du anpassa och förfina din sökning efter dina önskemål.


Här hittar du alla våra lediga säljjobb just nu inom områden som telemarketing, detaljhandel och fältsäljare. Extrajobb butik Nille i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.