onsdag 27 maj 2015

Yrkestest 41 frågor

Personlighetstest - lär känna din personlighetstyp genom att besvara frågor. Testet är kostnadsfritt och kräver ingen registrering. Det tar ungefär fem minuter att genomföra. Q är ett test baserat på den schweiziske psykiatern Carl Jungs modell för personlighetstyper. Testet innehåller frågor som resulterar i förslag på olika yrken som passar just din personlighetstyp.


Vem är du och vad passar du som?

I de här personlighetstesterna analyseras vem du är och vilka egenskaper du har. Det kan till exempel hjälpa dig när du ska välja utbildning eller när du söker jobb. Lär känna din personlighetstyp genom att besvara frågor. Känner du att du översköljs av information om olika utbildningar men att det gör dig ännu mer osäker på ditt val? Du svarar på frågor om . Se film om hur intessetestet fungerar.


Du har svarat på av frågor. Tycker du att det är svårt att hitta rätt i utbildningsdjungeln och vill veta vilka framtida yrken och yrkesområden som passar just dina personliga egenskaper?

Det är inte helt lätt att hålla reda på alla. Du arbetar med nästa stora reklamfilm. Du är AD eller arkitekt. Din portabla dator och bilen ingår förstås i jobbet.


Det här personlighetstestet kan ge dig värdefull insikt om . Utför du dina val eftertänksamt eller impulsivt? Och är du redan nöjd med din karriär tjänar du alltid på att lära känna dig . Gratis personlighetstest. Detta efter att vi gått.


Ett av dessa test, i något förenklad form finns här. Där ser du vilken personlighet du är och får även lite förslag på olika yrkesområden som kan vara lämpliga för dig! Fatass, Börja i rätt ända — med nikkishygirl själv.


Fråga av Är du osäker finns . Men lugn, vi vill hjälpa dig. Gör vårt test och få en fingervisning om vilken utbildning och vilket yrke som kan passa just dig! Borde du ha valt annorlunda, eller har du hamnat helt rätt? Har du satsat på rätt karriär?


Genom att svara på ett antal frågor får du reda på vilket av ett 30-tal välfärdsyrken som passar just dig.

Jag fick in önskemål om att lägga till fler yrkestester på svenska. Yrkestestet för Sveriges Viktigaste Jobb. Därmed lade jag till två webbsidor med yrkestest på svenska som jag vet är. Ute i internetdjungeln finns det en uppsjö av personlighetstest som bara väntar på att definiera dig. Arbetsförmedlingens yrkestest.


När jag var en gymnasial internetnovis sökte jag med ljus och lykta efter dessa test. De kunde hjälpa mig att definiera mig, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.