torsdag 28 maj 2015

Stanley kompressor reservdelar

Uppfinningar och innovationer har alltid varit i centrum för allt vi gör. Kraftig, direktdriven och oljesmord kompressor komplett med tvättspruta, blåspistol, tvättpistol, färgspruta, mutterdragare och luftpåfyllare. Kompakt och kraftfull, lämplig för såväl proffs som gör-det-självare.


Optimal för tungt men intermittent och portabelt arbete. Direktdriven med 1-cylindrig motor och manometer.

Letar du efter de bästa verktygen finns STANLEY här för att hjälpa dig. Vi på STANLEY är stolta över vårt goda rykte och vi vill ständigt testa, utforma och förbättra våra produkter för att säkerställa kvalitet och maximal funktion. Att upprätthålla vår ställning av att vara världens bästa på det vi gör är viktigt för oss och det du . Stanley kompressor hk. Lättanvän kompakt och enkel att förvara!


Bärbar, oljefri kompressor med integrerad kontrollpanel. Med luftuttag med regulator.

Men det funkar inte att driva den allafall! Den går långsammare och långsammare nästa direkt när jag startar. Så jag får köra kanske sec, sen . Vid beställning av reservdelar ! Vill du beställa reservdelar och saknar artikelnummer så underlättar det för oss om ni har modellbeteckning, serie- nummer, och årsmodell till hands. Svarar vi inte, lämna ett meddelande, vi ringer upp.


Take a look at the full range of spare parts to find what you need. Stora hjul och handtag gör den lätt att flytta. För trasiga delar eller vid behov av reservdelar kontakta det försäljningsställe där du köpt delarna.


Kompressor 10hk 270l-tank 975l-m 2cyl 3fas, y-d. För användning med små och mell. The vessel which stores the accumulated compressed air ready for use.


It is made of extra thick steel and it is always tested to a higher pressure than the working pressure of the compressor. Its function is to compensate the difference between the amount of air produced by the compressor pump and the one required by the . För luftpåfyllning, dyckertpistol och kortare tids renblåsning räcker det med en mindre modell, men för luftkrävande verktyg krävs en kompressor med högre kapacitet.

Till lackering är det viktigt att ha en stor tank varvid kompressorn inte startar lika ofta. Tänk på att god ventilation ökar både livslängd och prestanda. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg.


Välkommen till PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.