onsdag 27 maj 2015

Södertälje sjukhus avd 20

Vi på avdelningen arbetar med inriktningen Humanistisk Medicin där vårdare och patient ses som lika viktiga personer för en god vård. Patienten möts som en unik person med unika resurser och behov. I våra team ingår patienten, läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logope dietist och. I listan nedan hittar du alla våra mottagningar och avdelningar i alfabetisk ordning.


Mottagningar och avdelningar.

Palliativa avdelningen har ett nära samarbete med ASIH (avancerad sjukvård i hemmet). Vi har möjlighet att, vid behov, ansluta patienter från avdelningen direkt till ASIH. Genom ett nära samarbete med mottagningen för multisjuka äldre har de patienter som är inskrivna där möjlighet att läggas in direkt på avdelning vid behov av sjukhusvård.


Information till dig som ska besöka en patient hos oss. Vi önskar att ni respekterar besökstiden då det är flera professioner som skall utföra många . Ett hemrehabiliteringsteam för ortopediska patienter är knutet till avdelningen och ett strokehemrehabteam finns inom primärvården. Helgfri måndag-fredag 14- 20.

Avdelning är en internmedicinsk vårdavdelning . Lagmansvägen 1 hus 18. Det innebär bland annat att alla medarbetare ska gå sjukhusets. Mats på golvet och att han inom loppet av – minuter låg där död. Gå med i LinkedIn utan kostnad.


Södertälje Sjukhus Jobs available in Skärholmen on Indeed. Mälarsjukhuset, Eskilstuna. Jan Avd 19: Inriktning akut och elektiv urologi, ortopedi och gynekologi. Avd : Geriatrisk rehabilitering med inriktning stroke och ortopedi. Avd 23: Internmedicin med infektionsprofil.


Avd 26: Geriatrik med inriktning demensvård. Skillnaden är avgörande: ”Nu är det lättare att gå. Akutmottagning Sjukhuset.


Hon vittnar om en hektisk sommar på avdelning 1 med två sjuksköterskor på patienter och överbeläggningar. I det nya schemat finns en jämnare bemanning .

Våra läkare har lång erfarenhet inom allmänmedicin och sjukvård och kan hjälpa dig med rådgivning, diagnos, recept eller intyg. Jan Vi glada över att börja med något nytt och att få fortsätta att utveckla det, säger undersköterskan Süheyla Poli. Hit kommer, sedan en vecka tillbaka, patienter som varit på akuten, men som behöver ytterligare .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.