tisdag 26 maj 2015

Sågblad tigersåg lättbetong

Hårdmetallbelagt blad för leca, tegel och lättbetong. Visa filter Stäng filter. Ett sågblad med en total längd på 3mm. Tigersågblad lättbetong. Lägg till i önskelistan loading.


Produkten är redan i önskelistan!

För sågning i trä och metall. Med fäste som passar de flesta typer av tigersågar. Tandspetshärdat, avsett för trä. Vi har valt att lägg ut de vanligaste förekommande tigersågsbladen.


Det finns flera olika blad för olika ändamål. Och jag undrar om det finns sågblad för tigersåg som klarar av det? Men då lecablock inte är ett hårtmaterial så går det nog med vilket grovtandat blad som helst.


Kolla med Hilti, de borde ha. Fungerar för Rivningsarbete, armerad lättbetong och trä med spik.

Välj ett alternativ, 300x32x1. Om du har en tigersåg hemma så har CO blad hemma för lättbetong. Jag använde detta blad (boschblad vid köpetillfället)när jag sågade ned en lättbetongvägg, mycket lättare att . Kapning i hårda material, hårt tegel Universalskaft Passar alla typer av tigersågar Solid blad konstruktion För mindre vibration vid användning Agressiv tandkonfiguration Hög hastighet i de flesta byggmaterial. Sågblad med hårdmetalltänder för elektriska tigersågar.


Lämpliga för bearbetning av tegel, oarmerad lättbetong och leca. Levereras i SB-förpackning om blad. Material som kan bearbetas. Bilnings- och räddningsar- beten. Förslag på grundsortiment av tigersågblad: Art.


Grova snitt, metaller, trä. Lättbetong , lättklinker. Denna produkt har ingen beskrivning. Alligatorsåg 54V Flexvolt ex.


Den sågar enkelt genom olika material, inklusive lättbetong , trä, isolering och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.