måndag 25 maj 2015

Säsonga i alperna 2017

Hur gör du då för att lyckas hitta ett jobb i fjällen, alperna eller Kanada? Min första säsong gjorde jag i Storlien, efter att ha gått en reseledarutbildning i Bad Gastein med STS Alpresor. Efter kursen insåg jag att jag inte passade som reseledare, jag gillar inte att stå i centrum och prata inför en massa folk.


För många är det en dröm att säsonga en vinter i Alperna. SlopeTrotter Skitours söker diverse guider och även destinationschefer till sina alpdestinationer inför kommande säsong. Lion Alpin startades i början på 80- talet och är idag en del av Skandinaviens största alpresebyrå, koncernen SkiGroup.

Vi erbjuder skräddarsydda och unika paketresor till familjer, grupper och par. Våra skidresor går till Alperna i Österrike och Italien. Irma Krantz Golinski och Max Hahne har en liknande syn på ämnet och delar här med . Tänker att jag inte vill säsonga då de kan vara piss en längre period på orten man tänkt bo på , istället vill jag ha möjlighet att dra till BC Japow en längre period och inte ligga ute med hyran för en lägenhet i alperna. Därför tänker ja att man kan köra en månad på en ort. Hur i helvete får man ett kontrakt på en måna . Jobba i Alperna Alperna.


Om du är sugen på att kombinera bra skidåkning med att jobba utomlands, då är ett säsongsjobb i alperna någonting för dig.

Nu kan du utbilda dig till reseledare eller skidinstruktör hos STS Alpresor. Det finns även andra jobb , inom hotell och turistnäringen som t. Nortlander söker just nu Sveriges bästa hotellpersonal till våra hotell i Frankrike och Österrike. Dina arbetsuppgifter när du inte åker skidor. Kitzbühel, Innsbruck och St Anton. Under de populäraste säsongerna kommer hundratusentals människor till skidorterna och efterfrågan på säsongsjobbare är stadigt ökande varje år.


Här kan du få jobb inom allt från hotell och resort till att arbeta som . Nu söker vi reseledare i Alperna. Sök idag och få världens roligaste jobb. Som platsguide i Alperna är du reseledare för våra glada och fantastiska gäster. Vi arrangerar skidresor till alperna för tusentals resenärer varje år. Att jobba som guide är för de flesta . Lär dig tyska och säsonga inom turism i Österrike och Tyskland.


Arbeta i Alperna och plugga vid Bodensjön där Tysklan Österrike och Schweiz möts. Hit kommer miljontals turister från hela världen vinter och sommar! Träffa människor från hela världen, njut av alper och skidåkning! Jag är sjukt sugen att köra en lite kortare säsong i österrikiska alperna.


Ifall du fortfarande är sugen så kanske det är ett alternativ?

Hej, är också sugen på en säsong i antingen St:anton eller Chamonix men är öppen för andra förslag också! Hos Slopetrotter Skitours söker vi dig som är engagerad och serviceminded och som kan hjälpa oss att ge våra gäster i Alperna den absolut bästa servicen. Du är som skidguide i allra.


Vi har hittat årets guider och. Att åka till Alperna över en säsong är både fantastiskt roligt och en underbar naturupplevelse. Tycker man om att åka skidor eller snowboard är alperna perfekt. Här är omgivningarna fantastiska och skidåkningen är mycket bra.


Med fördel åker man till ett land där man kan språket. Då man kan språket är det lätt att få jobb . De flesta väljer att göra sin säsong i Alperna. De franska och österrikiska skidorterna är de mest populära bland ski bums, men du kan också åka till Italien, Sverige, Norge eller över Atlanten till USA eller Kanada. Men är det din första säsong så är . Att säsongsjobba i Schweiziska Alperna är en upplevelse utöver det vanliga. Här finns några av världens bästa skidresorter.


Orter som Verbier, Zermatt och Engelberg lockar årligen hundratusentals personer och du har möjligheten att jobba med allt från hotell- och restaurang till jobb som skidlärare. Utbilda dig till reseledare i Alperna ! Spendera sommaren omgiven av alptoppar, sköna människor och fantastiska upplevelser. Reseledaryrket är fyllt av spännande stunder och arbetsuppgifter som ger dig värdefulla erfarenheter och fina meriter inför framtiden. Som reseledare får du chansen att träffa nya människor och . Efter återupptagning av skidåkning tidigare i år har jag blivit jävligt sugen på att dra en säsong nästa år.


Sitter här och funderar lite och konsterar snabbt att det är ganska tråkig här hemma i sverige för tillfället. Kommer genast in på något som lockat mig länge men som jag inte riktigt fått tillfälle att prova på. Nämligen en säsong i Alperna. Skulle nog kunna få jobbet att klaffa med tre månader i Alperna våren .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.