torsdag 28 maj 2015

Hur gör man spel till android

Jag tänkte skapa en tråd där jag går igenom grunderna om hur man skapar ett mobilspel. Här kan ni se några av mina tidigare spel. Få bort popups ang spel. Hur skapar man en Android app?


Programmering och digitalt.

Men när man kommer till kritan så blir det svårare än man trott, en simpel app ser väldigt lät. Drömmer du om att skapa din egen app till din smarta mobil? Läs om hur du hämtar appar och spel som gör din Android -enhet alldeles unik.


Nedladdade och installerade appar på Android -enheten kan du uppdatera var för sig eller ange att de ska uppdateras automatiskt. I vissa appar kan du köpa ytterligare innehåll eller tjänster i själva appen. Detta kallas för köp i appar.


Här följer några exempel på produkter du kan köpa i en app: Ett svärd som g. Coda Game har här hittat sin nisch genom att fokusera på att göra spel som är kul att spela och som även andra spelare kan få prova.

När man tänker på programmering. Då kan man testspela för att . I denna serie av tutorials jag kommer att lära dig steg för steg hur man bygger ett spel för mobiltelefoner som använder libgdx bibliotek, med stöd av Scene2D och box2d bibliotek. Så du vill skapa ett spel , men har ingen aning om hur man gör eller vad du ska börja? Du kommer antagligen använda Game Maker. Produkterna som det här programmet skapar är fantastiska, but du kommer mestadels läsa instruktionerna på nätet.


Det är väldigt användningsbart, man kan få Game Maker att göra VAD . Det är antagligen mest intressant för de som lirar spel på flygplan eller andra ställen dä. En åtgärdad bugg i Android -appen gjorde att det inte gick att öppna vissa luckor i spelet. Om du upplever problem med att. Lyckas du hitta en låda med en robotdel hamnar den i labbet där du kan öppna och se hur delen ser ut.


Av robotdelarna kan du sen . Spelet består av olika. Fler filmer, fler nyheter, fler spel : allt tillgängligt för dig hemma i soffan. Philips Android TV ger dig tillgång till ständigt ökande mängder av appar som passar dina behov och ditt humör. Titta på nyheterna, streama .

Att flytta kontakter, bilder och applikationer från en telefon till en annan kan vara krångligt nog, men vad gör man om man dessutom ska byta till ett nytt. Märken som till exempel Sony, Samsung, HTC och Huawei kommer med operativsystemet Android , Apples telefoner kommer med iOS och utöver det har vi även . APK-filer kan du anpassa din användning av Android spel genom att du kan ladda ner spel som inte är i Play Store.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.