torsdag 25 augusti 2016

Akrylställ a3

Akrylställ till Sveriges LÄGSTA PRISER finner du på skyltab. Bordstället tillverkat av 1 plexiglas för bättre hållbarhet. Plexistället passar perfekt till kontoret, receptionen eller som bordsmeny i restauranger och caféer.


Dubbelsidig bordsryttare. Storlek: A, A A Aoch A6.

Bakåtlutad bordsryttare. Exklusiv convex infoficka. Dessa skylthållare i akryl är vinklade bakåt för att göra dem mera praktiska och enklare att se.


Budskapet byts ut snabbt och enkelt genom att glidas in från sidan. Varje skylthållare är tillverkad i hållbar akryl, så du behöver inte bekymra dig om mindre skador! Finns i alla populära storlekar: A A A A A A Aog M. Fri- eller vägghängande.

Lägg till i önskelistan. VISITKORT ställ - 1-fack. Vi är en certifierad näthandel som har stort utbud för din entré och erbjuder alltid en personlig service till våra kunder.


Snyggt stående skyltställ i Aeller Aformat. Glaset tas lätt bort för byte av budskap. Varianter av den här produkten. Leverans inom 3-dagar. Products without images have been hidden.


Click here to show products without images. Go to the productFind similar products. Kampanjer och erbjudanden. På denna sida visas alla aktiva kampanjer och Köp X betala för Y regler. Broschyrställ Smarter A4.


Vi har ett mycket brett sortiment av akrylställ till låga priser, dessutom har vi dem på lager för direktleverans. Menyhållare 1xALiggande. Det finns flera varianter av akrylställ.

Presentation för A Aoch Aär de ställ som efterfrågas mest av. Vi har även akrylställ för A, budskap i mindre plånboksformat och för visitkort. Till exempel kan ett VVS- företag . Högkvalitativt skyltställ i MEGAFORMAT! För er som vill sticka ut och fånga kundens uppmärksamhet.


Mycket stabil konstruktion med kraftiga rostfria fjädrar som klarar alla väder. Snäppramen är 50mm bred för enkla skyltbyten. Basen är speciellt utformad för att kunna flyttta hela . Images on instagram about akrylställ.


Aluminiumskena med broschyrfack. Dörrskylt med snäppfunktion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.