onsdag 24 augusti 2016

Fortum fjärrvärme avbrott

Här finner du information om aktuella avbrott och vad du kan tänka på ifall du påverkas. Med fjärrvärme från oss får du det varmt och skönt året runt, oavsett om du bor i hus eller lägenhet – eller är ute efter en lösning för företaget. För dig som är företagare eller arbetar med företagets energi och vill veta mer om fjärrvärme för olika typer av fastigheter. Avbrott fjärrvärme och fjärrkyla.


Välj område: Alla aktuella och planerade avbrott , Värme - Lidingö, Värme - Nacka, Värme - Sigtuna, Värme - Stockholm Centrala, Värme - Stockholm Södra, Värme - Stockholm Västra, Värme - Täby, Värme - Upplands Väsby, Kyla - Stockholm, Centrala, Kyla . Aktuella avbrott eller störningar i elleverans, fjärrväme och gas.

För att säkra en trygg leverans av värme och varmvatten till dig, måste vi ibland genomföra underhållsarbete. Inför planerade avbrott meddelar vi berörda kunder i god tid. Information sker via brev, anslag samt här på hemsidan. Fjärrvärme är driftsäkert och oplanerade avbrott är mycket ovanliga.


Med fjärrvärme i småhuset och villan håller sig ditt hem varmt och behagligt oavsett hur kallt det är utomhus och du behöver aldrig oroa dig för att varmvattnet ska ta slut. Kundservice och avbrott. Vi hjälper dig gärna med frågor kring din fjärrvärme eller fjärrkyla, eller om något inte fungerar som det ska.


Här hittar du också vår avbrottskarta.

Vi har ett avbrott i leveransen av fjärrvärme som påverkar stora delar av Stockholm. Värmen beräknas vara tillbaka ca 20. För uppdaterad information. Bland annat våra lediga jobb, hur vi jobbar för miljön, information om våra projekt och mycket annat. Tips vid fjärrvärmeavbrott.


Under ett avbrott i fjärrvärmeleveransen finns fortfarande kallvatten. Vid längre avbrott påverkas temperaturen i huset. Vad man kan tänka på är att inte öppna fönster och dörrar i onödan. Vid ett fjärrvärmeavbrott finns det fortfarande kallvatten och moderna disk- och tvättmaskiner . Oplanerat avbrott fjärrvärme. Under avstängningen så har ni tillgång till kallvatten som vanligt.


Planerat fjärrvärmeavbrott. Fortum har grävt av en ledning. Tillfällig avstängning av värme och varmvatten. Extrema förhållanden och avbrott. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Gäller Tureberg, Töjnan, Helenelun Edsviken samt Silverdal.


Läs hela driftsmeddelandet.

Vi har just nu problem med Fjärrvärmen i Sollentuna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.