onsdag 31 augusti 2016

Omvandlingstabell däck tummm traktor

Hoppas jag skriver i rätt forumsdel nu. Jag ska köpa slicks eller eventuellt dragradialer till bilen. Problemet är att jag inte fattar hur man omvandlar tum till millimeter mått. Ex 23-5-1 vill veta höjd och omkrets för att veta om däcket rymms i hjulhuset. Har funderingar på höga däck till bilen,men inte lättaste å hitta ibland.


Verktyg och förklaringar för att omvandla storleken på en amerikansk däck till europeiska dimensioner och tvärtom.

Innerdiameter på däcket eller fälgdiameter i inches. LT :USA beteckning för Light Truck. Sedan måste man använda närmaste befintliga höjden, dvs mm.


Eftersom det bara är det måttet som är i tum så har jag gjort om ekvationen så att endast fälgen ska omvandlas till mm , allt annat är ju redan klart. Hur läser man av beteckningen på traktordäck. Konvertera, omvandla och räkna mellan olika däckdimensioner.


Ska du byta däckdimension och vill räkna ut rullomkrets eller konvertera mellan tum och metriskt? Testa gärna vår däckkalkylator där du enkelt jämför storleken på olika däckstorlekar. Letar efter: Omvandlingstabell däck tum mm traktor.

Aisopos fabler lejonet och musen. Ballonger med företagslogga. Spela in vad som händer på skärmen. Däckdimensioner som tagits bort från STRO databok.


Traktor - och implementdäck. View a full range of Agricultural tyres from Vredestein, look from a wide range of tyres that suit any situation and all types of vehicles from tractors to trailer equipment. Tum , , Millimeter , mm , Antal gängor per tum. I det här fallet är däckets bredd 2mm bredd. Däcktvärsnittets höjd i förhållande till bredden.


Ett tips är att köpa däck med lägre höjd för att därmed visa mer utav fälgen. Vill du ha mycket gummi så är det höjden du bör kika på. Tum storleken, i det här fallet tum.


Se till att använda däck omvandlaren redan idag . Notera att de siffror du får fram inte är den fysiska rullomkretsen, utan den faktiska, dvs. Jag vet inte heller om däck i tumdimension mäts på samma sätt som däck i millimeterdimension, mm - däcken kan ju dessutom köpas i olika profilhöjder vilket inte verkar vara fallet med tumdäck. Så det kvittar att en tum är detsamma som ,4mm, jag vet ändå inte hur jag skall mäta för att kunna jämföra . Eller motorcyklar, mopeder, lastbilar och traktorer – nostalgi på hjul!


Det finns säkert en omvandlingstabell men var hittar man en sådan?

Nu har vi de två olika däckstorlekarna och det första som ska göras är att räkna ut diametern för respektive däck. Originaldäckets diameter: 1betyder att däcket är 1mm brett, betyder att däckets profilhöjd är av däckbredden och betyder en innerdiameter på tum , dvs. Här ser du Trelleborg Wheels globala leverans av däck och kompletta hjul för jordbruks- och skogsmaskiner, gaffeltruckar och övriga hanteringsfordon.


Med TLC kan du beräkna exakt last per axel på traktorn så att du kan välja optimalt tryck för olika användningsområden. Däck , slang och fälg för: Transport.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.