tisdag 23 augusti 2016

Volvo l40 vikt

De är byggda för att arbeta hela dagen, varje dag och var och en av dem har en idealisk storlek och ett stort urval redskap för en mångsidighet som saknar motstycke. De är fullmatade med kraft men ändå effektiva att köra och de kommer att visa. Frontvikter John Deere II 500. Skogsvinsch med vajerkran 900.


Claas Markant med kastare 3000.

Rotation ink hjul 2900. Betesputs m 3900. Height to Top of Cab, 9. Reach at Max Lift and Dump, 2. Säljs på uppdrag av ett byggföretag. Se bifogade bilder för mer information.


Ett av våra arbeten är att skrapa fram en gärdsgård som blåsts igen med jord.

Den driver effektivt genom jordmassorna och den är rask i lastningsarbetet. Maskinvikt: 19–1t. AC, hyd function , snabbfäste. Skopa och gafflar i nära nyskick ingår.


Hjullastare i mycket fint skick. Volvo högprestanda låg- emissionsmotor. Togs bort år sedan - Till försäljning i dagar. Utrustad med tredje funktion. Brandsläckare kg pulver, PD GX.


Släckmedel Glutex Ultra. I anläggningen i Konz tillverkas kompakta hjullastare i storlekarna L2 L2 L3 L3 L, Loch Lsamt hjulburna grävmaskiner i storlekarna EW14 EW16 EW1och EW2samt bandburna . Leller nåt och den kommer inte in på dom områden jag har. Fler än 1inlägg: Blev medle12:51:0 . Tunga saker som lägger över stor vikt på draget, rullar tungt och är riktigt tunga att dra fram ute i fält.


Svensksåld: Ja Miljömotor: Steg 3B Vikt (ton): 2- 3BoStandard Dimension: 25RSlitage ( återstår däck): ,,, Attachments:. Ihren Radlader unter den Angeboten von Radladern auf MachineryZone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.