måndag 29 augusti 2016

Maskinförare sökes norrbotten

De bästa lediga jobben i Trovit. Adecco Sweden AB, Skellefteå metrojobb. Norrbottens län och bygga din karriär. Driftledare för växtodlingen.


Du kommer att arbeta både med . Nu söker vi dig som är kock och vill dela med dig av dina kunskaper!

Du är utbildad kock och har arbetat inom yrket i minst år. Med våra värdeord är MO KRAFT och PASSION med HJÄRTAT . Vi gör det enklare för dig att söka lediga jobb, och enklare för arbetsgivare att hitta rätt kandidat. Maskin- och transportbranschen är fortfarande starkt mansdominerad.


Men tiderna förändras och vi ser enbart positivt på att branschen idag drar till sig fler kvinnor och fler med utländsk bakgrund. Personalen är vår viktigaste resurs och en ökad mångfald skapar nya möjligheter för ökad tillväxt i . Dina arbetsuppgifterDu jobbar mot uppsatta mål, med egen uppföljning, produktionsrapportering samt service och skötsel av maskin. Uppföljning av kvalitet och . Just nu hittar du lediga jobb som Maskinförare på CareerBuilder. Hitta ett bättre jobb att söka idag!


Du kan även ladda upp ditt CV och bli hittad av arbetsgivare. Behöver du hjälp och inspiration? Kika in på vår karriärblogg. Sökes : Läkare och maskinförare. Och tonen är optimistisk.


Bara man kan hitta folk att anställa. Om företagetVi söker flera maskinförare till vår kund i Göteneområdet. Fältförsöksassistenter sökes.


ArbetsuppgifterDina huvudsakliga arbetsuppgifter. Bjällerups Maskinstation söker maskinförare. Lantbruk, Maskin, Teknik, Odling. Följande arbetsplatsolyckor med dödlig utgång inträffade under förra året: mars: En 56-årig maskinförare träffades av ett fallande lastaggregat under ett reparationsarbete av ett större arbetsfordon.


Bristen på maskinförare är ett växande problem för skogsbruket. Från skogsutbildningarna i Kalix, Burträsk, Åsbygden och Skedom kläcks inte fler än 90.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.