måndag 29 augusti 2016

Continental däck test

Test av vinterdäck eller test av sommardäck ? För oss är det viktigare med 100-än 0-100. Continental guidar dig rätt bland alla däck för din bil. Det enda området där däcket inte kammar hem högst betyg är det för vattenplaning.


Annars beskrivs det som ett däck med mycket bra bromssträcka på både vått och torrt underlag. Dessutom får det beröm för sitt låga rullmotstånd och .

PremiumContact är ett däck med mycket säkra egenskaper när det regnar. De flesta tidningarna samarbetar med Test World som utför däcktesten. Sedan finns det givetvis institut som gör sina egna tester eller på uppdrag av olika däcktillverkare och så vidare. Oct I årets stora test av vinterdäck, både dubbade och icke-dubbade friktionsdäck , ingår följande däck , listade i bokstavsordning och indelade efter däcktyp : Dubbdäck. Mar Den tyska bilistorganisationen ADAC har nu publicerat årets test av sommardäck.


Resultatet är något nedslående då då flera välkända märken fick riktigt dåliga resultat. ADAC har testat däckmodeller för mellanklassbilar och för SUV och jämfört dem med en referensmodell. Bäst för mellanklassbilar .

CONTINENTAL ICE CONTACT 2. Testerna är värda miljoner för tillverkarna. Aftonbladet kan avslöja att företaget . Mar Exempelvis Goodyear EfficientGrip SUV. Samtliga sommardäck tester från bl.


WinterContact TS 8var det bästa däcket i ett storskaligt test som gjorde av AutoBil medan WinterContact TS 8P vann testet som utfördes av 4×4-tidningen AutoBild . TEST sOMMaRdäcK FÖR dIn MeLLanKLassaRe – i samarbete me. Alla tester, granskningar och omdömen om alla däck finns tillgängliga på rezulteo. Mar Vi testar däck i deras rätta och orätta miljö, och kommer fram till att du borde ha fler uppsättningar. De flesta högpresterande däck har ett högre brus vid körning - det är inte fallet här. Här erhålls EcoContact mycket höga betyg på kriterier som slitage och . Läs vårt test nu, så vet du vilka däck som klarar hårda inbromsningar och skarpa kurvor!


Esa-Tecar Spirit UHP3. Tidningen Motor, test av tum1. Det är inte alltid dyrast som är bäst, och EU:s däck -dekal ger ingen vidare vägledning om våra nordiska vinterdäck, dubb såväl som friktion.


Då ger testerna svar på vilket däck vi kan rekommendera. Dessa råd får du som medlem i vår tidning Motor i god tid innan vintern.

Här på sajten presenteras ett par test av sommardäck. Eftersom att de har ett utmärkt torr -och våtgrepp, . Det finns också billigare och enklare varianter av respektive däck. RS-däcken går att köra . Our actual Delivery Range Motorcycle and Scooter Tires for download!


What makes the difference? Vi jämför priset med konkurrenterna. Hitta närmsta verkstad för att köpa nya däck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.