torsdag 25 augusti 2016

Malte månson kristianstad

VÄLKOMMEN TILL VÅR TUNGA VERKSTAD I KRISTIANSTAD ! Här arbetar vi med alla tunga fordonsfabrikat och har bl. Längre ner på sidan ser du tjänsteutbu karta och kontaktuppgifter till oss. Vänligen välj nedan företagsgren Ni önskar titta vidare på.


Vi servar och reparerar alla märken samt erbjuder våra kunder tjänster inom flera områden, exempelvis . Malte Månson Verkstäder.

Vi finns alltså kvar på samma plats och i samma lokaler, men på en ny adress. Har ni frågor kring detta är ni varmt välkomna att kontakta vår verkstadschef Thomas Ohlsson. Karta och vägbeskrivning.


Vår verkstad erbjuder ett omfattande utbud av verkstadstjänster och produkter. Vi är även auktoriserade för ett antal tillverkare inom fordonsbranschen, vilket ger dig som kund en trygghet att rätt reservdelar och utrustning används när service och reparationer utförs. Vi utför renoveringar av insprutningspumpar och spridare. Vi är ett 100-årigt företag som vårdar och utvecklar vår teamkänsla mot att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon.


I dag finns vi på orter i landet.

Nu erbjuder vi dig att få vara med i . Upplagt för dagar sedan. See this and similar jobs on LinkedIn. Verkstaden i Kristianstad är belägen några kilometer utanför stadskärnan, i Önnesta . Vi är ett företag som vårdar och utvecklar vår teamkänsla som ett steg mot att bli. Arbetsförmedlingen - dagar sedan - spara jobb - mer. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag.


Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och . Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Kristianstad. I Kristianstad finns ett Bosch-auktoriserat dieselcenter och en slang- och hydraulikverksamhet. Du ska vara driven och mycket serviceinriktad med stark energi, samt talangfull med d. Välj att ansöka nu eller gör en sökning via sökrutan för att hitta andra relevanta jobb. Välkommen till vår Diesel-avdelning!


Universal Power är nordisk distributör med försäljning och underhåll av industrimotorer av högsta kvalitet. Kedjans stadiga tillväxt har nu . Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.

Företaget har anställda och omsätter 1miljoner. Bolaget skall utföra reparationer av generatorer, startmotorer och insprutningspumpar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.