tisdag 23 augusti 2016

Motorsågskörkort a b

Den här utbildningen ger dig de teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för att kunna använda motorsåg på ett säkert sätt för nivå A och B. Tyngdpunkten ligger på de moment som bedöms vid uppkörning för motorsågskörkort nivå AB , såsom trädfällning, kvistning och kapning. Motorsågskörkort AB Medborgarskolan Väst. På senare år har lagstiftningen gällande användning av motorsåg och röjsåg skärpts.


Alla som använder motorsåg i annat fall än. Syfte och mål: Utbildningen syftar till att ge de kunskaper och färdigheter som utöver nivå AB krävs för att på ett säkert sätt använda motorkedjesåg och olika former av hjälpmedel vid svåra och riskfyllda arbeten i samband med uppröjningsarbeten av skadade träd .

Här kan du testa dina kunskaper. Detta är övningsfrågor och hjälp till instudering! Det är alltså inte exakt samma frågor som på teoriproven. Säker Skog utfärdar motorsågskörkort men arrangerar inga egna utbildningar eller kurser. Här på hemsidan kan du hitta information om hur du skaffar dig nödvändig kunskap för att klara körkortet.


För att kraven ska uppfyllas ska man ha avlagt och godkänts i ett teoretiskt och ett praktiskt prov. Inte skulle jag det utan en rejäl uppdatering på regler och nya lagar. Nivå I kräver motorsågskörkort A.

Hushållningssällskapet Jönköping. Minst max deltagare. Sista anmälningsdag är dagar före kursstart. Genomgång av sågens grunder, samt enklare kapning. Kurserna är kvalitetssäkrade genom föreningen Säker Skog, och är klassade i olika nivåer från A-F.


Anmälningsformulär finns längre ner på sidan. Vi anpassar kurserna efter dina behov. Våra utbildningar genomförs i ändamålsenliga. Observera att trädfällning och kapning av träddelar . Den mars startar en tredagarskurs i motorsågskörkort AB.


Det finns fortfarande platser kvar! I december kommer vi att köra AB kort. Dagarna blir måndag-onsdag.


Datum sätts efter överenskommelse med deltagarna så anmäl önskemål om dagar så syr vi ihop med övriga deltagare. Läs mer om motorsågskursen under fliken UTBILDNINGAR. Här får du proffesionell hjälp och instruktion med många tips och råd hur du skall utveckla din sågteknik med den senaste kunskapen från erfarna motorsågsinstruktörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.