tisdag 23 augusti 2016

Slippapper 4000

Dimension: Ark 230x2mm. Produkttyp: Våtslippapper. I lager (1-arbetsdagar leveranstid). Ett våtslippapper med hög kvalitet. Kan till exempel användas för att slipa lack, plast, gips och mycket annat!


Flexibelt, lateximpregnerat allroundpapper med korn av aluminiumoxid.

Helhartsbindning som tillsammans med kornens placering ger lång livslängd och god avverkning. Lämpat för bearbetning av såväl hårda (metall, hårda träslag) som mjuka (kompositmaterial, plaster och lacker) ytor. För rengöring och förpolering.


Metall, plast, glasfiber mm. Lämplig även för inoljning av bänkskivor. Behöver du sandpapper till ditt byggprojekt? Vi på K-rauta erbjuder kvalitets sandpapper som håller länge och gör jobbet mer effektivt, olika storlekar, styrka och färg för dina behov ifrån pålitliga varumärken som Mirka, Bosch och Makita.


För slipning av spackel och filler. Mycket bra avverkning och livslängd!

Våtslippapper Ecowet För bästa resultat ska våtslippapper läggas i en bunke med vatten innan användning eftersom våtslippapper ska vara vått när det använ. Till sökning efter återförsäljare. SLIPRONDELL ABRALON 150MM. Mirox är ett torrslippapper för handslipning. Tack vare sin flexibla konstruktion lämpar sig Mirox bra för slipning av både släta och profilerade ytor.


Abralon - för följsam och flexibel slipning. Någon som har något tips på vars man kan köpa sådant ? Slippapper med kordborre för Pexrondel. Till nedmattering och slipning av snickerier och trä, rengöring . Välkommen till Bilhuset! Specialslippapper för finslipning av mineralbaserat material, högglanslack och plaster. Vävburet våtslippaper på en kärna av skumgummi med kardborre på baksidan.


Finns som rondell för slipmaskin och i ark för handslip. Många slippapper har höga RA-värdet och det ger då en stor skillnad i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.